Udenfor

forumspørgsmål

Udenfor

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 7 år 9 måneder siden

hej ved ik lige hvordan man skriver det her, men har brug for at snakke med nogen. næsten hver dag græder jeg fordi jeg ikke passer ind jeg er ik den mest populære person tværtimod.

Men hver dag når jeg kommer i skole forfalsker jeg et smil og lader som alt er fint og spiller den glade og positive person men det er jeg ik det føler som om jeg er ved at dø inden i. alle tror at de bare kan komme og brokke sig til mig fx når den kønneste pige i klassen begynder at sige at hun er fed og grim bare for at høre andre sige at hun ik er det ! det gør ondt at ingen af mine venner kan se at jeg lider !!

Kommentarer

Hej med dig :)
Jeg føler virkelig med dig, da jeg også føler helt det samme. Ingen kan se, at jeg ikke har det godt. Jeg har sådan lyst til, at der er nogen der tager fat i mig. Man har ikke lyst til selv, at gå til nogle. Jeg passer virkelig heller ikke ind, og det er virkelig hårdt.

598

Hejsa. Jeg kan læse at det ikke går det særligt godt for tiden. Det er nok meget svært, at snakke med dine forældre om det. Måske kan du snakke med en god veninde/ven som du stoler på om det? Ville ønske at jeg kunne dele mit nummer/mail, så kunne jeg prøve at hjælpe, men det må man desværre ikke. Du kan altid skrive eler ringe til børnetelefonen på ******. Hvis du måske er lidt genert, kan du skrive til dem på SMS. Det går ofte hurtete end deres chat på hjemmesiden. Tror og Cyberhus chat har åbent i sommerferien. Men håber det bliver bedre..

645

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program