Gode onanitricks??

forumspørgsmål

Gode onanitricks??

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 7 år 10 måneder siden

Hej.. Jeg er en pige på 16 år. Jeg kan ret godt lide at onanere, og gør det cirka et par gange om ugen. Meeen jeg synes, at det er ved at blive lidt det samme. Når jeg onanerer, er det oftes, når jeg er gået i seng, inden at jeg skal til at sove. Jeg bruger to fingre i fissen... Lidt ud og ind af hullet og så ellers give den gas på klitoris, hvor efter jeg kommer hver gang! Jeg synes, at det er blevet lidt for meget en rutine, og vil derfor gerne høre om der er nogen, der har nogle gode onanitricks eller lidt alternative måder at onanere på, så det ikke altsammen bliver en rutine. Jeg er meget åben for idéer!

Kommentarer

Hej.
Jeg er godt nok en 17 årig dreng, men står lidt i samme problem som dig. Jeg syntes også det er ved at blive for "kedeligt" at onanere, da det er det samme hver gang. Jeg syntes dog det må være nemmere som pige at finde ting, som fx. En agurk eller en stor gulerod som man kan onanere med. Jeg kunne evt forestille mig en stor gulerod, hvor man evt. Skar lidt ud i så den lignede en pik???
Jeg syntes det er umuligt at finde noget jeg kan onanere med udover min hånd. Vil dog meget gerne hører jeres ideer til hvad man bruge. Håber du kunne bruge mit svar!

429

Elektrisk tandbørste ...

425

Du kan evt bruge bruseren når du er i bad. Ret den mod klitoris, det er fantastisk. Du kan også bruge en pude, ved at sætte den mellem dine ben og rok frem og tilbage!

431

Du kunne finde en partner og chatte frækt med, det tænder mig rigtigt meget, (både for drenge og piger)

419

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program