Lille penis!...

brevkassespørgsmål

Lille penis!...

brevkassespørgsmål af
Anonym
22 år
Oprettet 8 år 4 måneder siden

hejsa,

jeg skriver, fordi jeg har et meget foruroligende problem...

jeg er 22 år - altså færdigudviklet, hvilket vil sige at jeg ikke vokser mere.

dog kan jeg se, at min penis kun er knap under 2 cm i slap tilstand og 4-5 cm i stiv tilstand. jeg er ikke specielt tyk eller noget som helst.

jeg var i svømmehallen med med drengene jer forleden og så, at en dreng på måske 11-12 år havde en LANGT større pik end mig. Hvad sker der lige for det??!! Skal jeg gå til læge med det? Jeg har ikke tænkt over det før sidste år, og den ser heller ikke for godt ud dernede:(

det er meget svært for mig at onanere med så lille en penis og har prøvet at have sex 2 gange, men pigerne gad ikke, da de ikke kunne mærke noget!' HJÆLP!

Svar: 

Hej Anonym

Det er helt rigtigt at din pik er mindre en det man kalder en gennemsnitlig størrelse. Det er også rigtigt at der er stor sansynlighed for at du er færdigudviklet som 22-årig. 

Jeg er ked af at du har haft den oplevelse at blive valgt fra af nogle piger på grund af din piks størrelse. Selv om det selvfølgelig er en udfordring så kan det sagtens lade sig gøre at have sex. Det handler om at finde de "rigtige" stillinger hvor størrelsen ikke nødvendigvis har så stor betydning og så kan hænder og tunge jo også bruges ret så effektivt. 

Du spørger om du skal få det tjekket hos din læge, og det tænker jeg sagtens du kan gøre. Jeg ved ikke om din læge vil kunne hjælpe, men under alle omstændigheder synes jeg det giver rigtig god mening at få det tjekket for en sikkerheds skyld. Særligt fordi du skriver at det ikke ser for godt ud dernede...det er jeg i tvivl om hvad betyder?

Så book en tid hos din læge og få ham/hende til at tjekke. Måske kan der gøres noget?

Bedste hilsner 
Niels-Christian

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program