Hvad er det?

brevkassespørgsmål

Hvad er det?

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 8 år 7 måneder siden

hej

har pt. min menstruation, men den ser SÃ… mærkelig ud i forhold til normalt, så jeg overvejer lidt, om det måske kan væree en langsom abort eller noget der omhandler graviditet måske pletblødning af en art. Dette skete da jeg fik min mens i juli. Jeg havde omkring d. 3 juni haft sex med min kæreste. 

Dog foregik det med kondom og det sprang ikke (hvad vi kunne se), så muligheden er nok riiimelig lille, men jeg kan bare ikke rigtig se hvad det ellers skulle være. Min mens er normalt helt gennemsnitlig og min cyklus har et gennemsnit på  35 dage. Blødningen er af normal farve og mængde og jeg bløder mest på andendagen. Sådan plejer det at være

Denne mens har lige fra begyndelsen været meget mærkelig. Der kommer ikke rigtig noget ud af mig og det der gør er helt mørkebrunt. Men det lugter stadig af menstuation. Jeg har stadig væk ikke taget en graviditets test er det en god ide?

Svar: 

Hej Du

Når i har brugt kondom, og det ikke er sprunget, er du som udgangspunkt rigtig godt beskyttet. Ingen prævention er dog 100 % sikker. Menstruationen kan godt ændre lidt karakter fra gang til gang, men hvis den vedbliver at være anderledes, bør du få foretaget en gynækologisk undersøgelse hos til egen læge. Ligeledes, hvis menstruationen ikke kommer til tiden eller udebliver, bør du tage en graviditetstest.

 

Håber du kan bruge svaret. Venlig Hilsen Jens-Christian

Jens-Christians billede
Jens Christian har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program