Min brors klassekammerater

forumspørgsmål

Min brors klassekammerater

forumspørgsmål af
Trine
17 år
Oprettet 8 år 8 måneder siden

Hey.. er lige blevet 17 ved ikke om der er så mange på min alder herinde men spørgsmålet er måske også lidt til personer omkring 12-13 år..

Min lillebror er 12 han er lige startet i 7. og jeg stoppede med og gå på skolen da det blev sommerferie.

Så i sommerferien skrev jeg lidt sms'er med en af drengene fra min lillebrors klasse ved godt det lyder underligt men han havde fået mit nummer på en eller anden måde og så synes jeg vel bare han virkede sød. Det var bare sjovt og spændende og skrive med en som var så lille og så mange ting han ikke vidste. Vi sendte også lidt frække billeder til hinanden, var bare sjovt og se hans reaktion for han havde jo ikke set bryster før og mine er ret store i forhold til pigerne fra hans klasse.

Det var bare for sjov jeg skrev med ham jo men han er jo venner med min lillebror og en dag var han i vores hus og så kom han ind på mit værelse. Han var bare så selvsikker og samtidig så uerfaring og nysgerrig.. arghh ved godt det er forkert, men han fik lov at se mine bryster og jeg gav ham et blowjob...... Jeg havde virkelig mixed feelings over det bagefter fordi det er både lidt pinligt og have gjort sådan noget med en dreng der er 4 år yngrer men også fordi han er under 15?? Don't hate..

Problemet kom først en dag i sommerferien min bror holdt filmaften for hele klassen der kom vel cirka halvdelen af hans klasse og mange af dem havde soveposer osv. med så de kunne se film hele natten.

I skal lige vide jeg er sådan ok pæn altså mange drenge elsker at jeg bruger E-skål i BH og jeg er ikke tyk måske lidt buttet men altså okey pæn så har sagt nej til sex med rigtig mange drenge...!! Ærlig talt havde jeg kun gjort det med 4 drenge på det tidspunkt og 3 havde jeg været kærester med.

Men altså jeg skrev med ham fra min lillebrors klasse som sad lige inde i stuen og så film med de andre men pludselig kom han ind sammen med 2 andre drenge jeg ikke rigtig kendte. Vi snakkede lidt men så kom de til sagen og sagde det var fordi han gerne ville vise sine venner mine bryster. Jeg grinte af det og tænkte nej til og starte med, men der var bare noget ved og have magt over sådan nogle drenge og se hvordan de så gerne vil prøve noget de aldrig har prøvet før...

Håber ikke i synes det lyder klamt men ja jeg viste dem mine bryster, ja jeg gav dem alle 3 blowjob og ja jeg havde sex med dem alle 3 ingen havde prøvet det før. Jeg synes bare det var sjovt og drille dem men kunne ikke lade være og ærligt det føltes mega godt....

Havde sex med dem igen mange gange den sommerferie uden min bror opdaget noget som helst, ved ikke hvorfor jeg så godt kunne lide det med nogen 4 år yngrer end mig.. Men nu startede de i skole igen og min bror kom hjem og spurgte om jeg havde haft sex med hans venner.. Mit hjerte blev knust over at se ham sådan han var virkelig skuffet over mig.

Min lillebror har altid set op til mig og været stolt af mig osv. og han er rimelig populær i min klasse nu er jeg bange for om jeg har ødelagt det hele, hvad hvis min lillebror hader mig for altid nu og han kommer til og blive mobbet i skolen pga mig!!?

Har ikke gjort det med de 3 drenge siden sommerferien selvom de spørger tit, ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, hvad kan jeg gøre...

Please hjælp.
og håber ikke i synes jeg er klam please ikke være onde..

Kommentarer

din bror ka da bare vær sammen med 3 af din veninder så står i lige og han kan blære sig ;)

423

Du står i et stort dilemma. Men nogle følelser kan man bare ikke holde tilbage.
Ja det lyder underligt og dumt det du har gjort mod din lillebror, men vi mennesker lære af vores fejl, det er det der gøre os til den vi er.
Og som jeg kan se, har du også sagt nej til dem, efter din bror fandt ud af det, og det er et stort skridt at lade ens bror komme før ens egne følelser :)
Jeg ville råde dig til at give din bror tid til at rumme ud. For han er jo ikke særlig gammel. Det er måske en stor skuffelse for ham. Og det er helt normalt, for det samme ville alle blive, hvis man fandt ud af sådan noget.
Men prøv at kramme ham, prøv at bygge jeres forhold op på en ny. Og efter et stykke tid kan du sige undskyld, fortælle hvor ked af du er og hvor meget du fortryder det (fortæl det du føler) for han er din bror, og han ville elske dig uanset hvad. Men du skal også gøre noget for det.

1. Giv ham først tid til at rumme det
2. Snak med ham
3. Byg jeres forhold på en ny
4. Vær' oftere sammen med ham, ikke kun der hjemme, men gå måske ud til centeret eller parken.
5. Hvis ham hvor højt du elsker ham

Er glad for du har lært din fejl.
Respektere fuld ud dine følelser, men prøv at tænke på konsekvenserne en næste gang før det går galt.
Ønsker dig held & lykke. Og håber dig det bedste. Din lillebror skal nok takle det, med din hjælp.
Jeg krydser fingre for sine vegne ;)

424

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program