Dreng/Dreng !!

forumspørgsmål

Dreng/Dreng !!

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 8 år 8 måneder siden

Hej,
Her i weekenden sov jeg sammen med en kammerat, som vi så tit har gjort.
Da vi kom i seng (han har en dobbeltseng) og havde snakket lidt, kom emnet ind på sex og sådan noget, også onani.
Han tog så grinende dynen til side og viste en stiv pik i underbukserne, bagefter løftede han min dyne og kunne se min også var blevet stiv.
Han tog så sin ud af underbukserne og spillede, hvad jeg også gjorde,,,, sumasumarum er, at vi endte med at spille hinanden til et par udløsninger, for der efter at sove nøgen. Om morgen var vi lidt flove, men gjorde igen her i nat.

Selvom jeg ikke er til fyre, synes jeg det var en fræk oplevelse,,,,, men er der andre der har prøver noget med deres kammerater ?

Kommentarer

Ps. Vi er 12 og 13

485

Hej
Jeg synes selv, at det er helt normalt, at venner og kammerater gør sådan noget med hinanden. Det får man erfaring af - om hvilken seksualitet man har, og hvad der tænder en osv.
Jeg har selv prøvet det med nogle af mine venner. Det udviklede sig aldrig til mere, end bare at spille hinandens pik af, men synes selv, det var lidt frækt og lærerigt. Ingen af os syntes det var forkert, men derimod spændende at opleve.

488

Hej,
Jeg synes måske det er lidt for bøsset, selv om i er venner, men hvis i bliver tændt af det hvilket også er lidt bøsset er det vel fint, men lur mig ikke om 4 år tænder du på at gå til pølsefester.

483

 Synes måske ikke helt din kommentar passer ind. Der er intet bøssen i det. Man lærer bare noget om hinanden på en anden måde.

547

Jeg har også onaneret med et par venner førhen! Er på ingen måde bøsse, men det var en spændende oplevelse!
Vi satte porno på en aften hvor vi havde min kammerats hus for os selv, og pludselig blev vi tændte, og sad og spillede på sammen og på hinanden.

501

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program