Drøm

brevkassespørgsmål

Drøm

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Hej cb. 

her den anden dag drømte min flirt/kæreste kald ham hvad man synes, at jeg var sporløst forsvundet, og han kørte hele øen rundt for at finde mig.

hva kan den drøm betyde? At han er bange for at miste mig eller noget andet? 

Håbdr i kan hjælpe, mange tak på forhånd :)

Svar: 

Hej med dig!

Drømme kan godt sætte sig i kroppen, så man kan have svært ved at slippe dem igen. Det lyder til at denne drøm har gjort et særligt indtryk på dig. Det er meget forskelligt hvordan man tyder drømme og hvad man lægger i at man har drømt noget bestemt. Jeg kan godt forstå, at du tænker over hvad det kan betyde.

Der findes mange forskellige teorier om hvad drømme betyder, hvad bestemte symboler betyder og så videre. Desuden hersker der også et spørgsmål om, hvorvidt drømme overhovedet betyder noget eller om det bare er en måde at koble af på og få bearbejdet nogle tanker og følelser helt uden sammenhæng.
Jeg tror det vigtigste er, at du finder ud af hvordan du har det bedst med din drøm. Hvis du kan mærke, at det betyder noget for dig, at drømmen har en bestemt betydning, så skal den helt sikkert have den betydning. Hvis du derimod tænker, at drømmen ligeså godt bare kunne være en tilfældig drøm, som man ikke skal lægge mere i, så er det også helt fint. Sådan som jeg forstår dit brev, så lyder det til, at du tænker den har en betydning.

Jeg kan desværre ikke sige præcist hvad din drøm betyder, igen fordi der findes så mange forskellige teorier om hvad det kan være. Derfor kan det sagtens være at din fortolkning af drømmen er den rigtige. Jeg har fundet en side, der beskriver nogle forskellige typiske symboler man kan drømme om, og et seriøst bud på hvad de kan betyde. Hvis du har lyst til at kigge på den, kan du klikke her.  På den side skriver de også at man skal huske at en tydning af en drøm kun er rigtig hvis man kan mærke at det er den rigtige tydning - de skriver man skal føle sig "ramt". Det kan du jo huske på. Det kan være du kan blive inspireret og se det fra en anden vinkel og derudfra finde ud af hvad din drøm betyder.

Jeg håber det var svar på dit spørgsmål!

De bedste hilsner Astrid

Astrids billede
Astrid har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program