Hjælp mig....!

brevkassespørgsmål

Hjælp mig....!

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 8 år 11 måneder siden

Jeg tør ikke spørger denne her pige om venner på facebook da min familie er venner med hende og så næste gang vi ses virker det akavet da vi ikke rigtigt har snakket sammen og hvad hvis hun ikke siger ja men bare lade invitationen ligge?? Har brug for hjælp og syntes hun er pæn og dejlig så vil gerne skrive med hende for at se om der er mere please hjælp mig!!!

Svar: 

Hej med dig

Du skriver, at du synes pigen er sød, men er bange for at det bliver akavet hvis du viser hende interesse og hun ikke er interesseret. Så jeg kan godt forstå du er i tvivl om hvad du skal gøre, da du selvfølgelig håber på at hun også har lyst til at snakke mere med dig.

Som du foreslår, kan det være en god idé at starte med at skrive sammen, for at se om der er en lille interesse fra pigens side. Men en anden ide kunne være, at snakke til hende i virkeligheden. Jeg ved ikke hvor tit i ses, men hvis i nu støder på hinanden engang i mellem, kan du jo prøve at snakke til hende næste gang du ser hende. Det er ikke så vigtigt hvad du siger, bare du virker interesseret i hende fx ved at spørge ind til hendes dag. På den måde kan du måske fornemme om hun også gerne vil snakke med dig, og så ville facebook invitationen måske være mere naturlig og i kan måske skrive videre her. Det er blot en ide, men jeg tror at hvis du har muligheden for det, så kunne det være en måde hvorpå du kunne fornemme hendes interesse.

Hvis du har mere lyst til at starte med at skrive til hende, tænker jeg heller ikke, at du har så meget at tabe ved at prøve. Du siger i ikke rigtig snakker sammen nu, og på den måde kan i jo næsten kun komme til at snakke mere sammen ved at du tager et initiativ, som kunne være at spørge ind til hende eller at skrive til hende på facebook. Men du ved ikke om hun vil acceptere invitationen og skrive med dig, så du er lidt bange for at det bliver akavet. Men det kan du ikke vide endnu, og jeg tænker at du må erkende at man gør sig selv lidt sårbar ved at vise interesse, da man jo risikere at blive afvist. Det er fint at du overvejer, at det kan blive akavet, men hvis det bliver tilfældet er det bare træls og jeg tænker du bliver nødt til at tage det til den tid. Men husk samtidig på, at der er den mulighed at hun rent faktisk accepterer og du kan skrive til hende.  

Held og lykke med det!

vh Maria  

 

MariaFPs billede
Maria har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program