Er det normalt?

brevkassespørgsmål

Er det normalt?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 9 år 1 måned siden

Jeg laver sjov med andre drenges pik størrelser som skriver om hjælp sammen med mine venner, vi gør også grin med dem som har det svært, osv. 

 

- Mvh JG

Svar: 

Hej med dig

Du skal have et skulderklap for, at du har sendt et spørgsmål herind, hvor du tænker over, om det er normalt at lave sjov med folk og deres problemer, når man hænger ud med sine venner. Det er en god ting at tænke over. Jeg vil give dig nogle tanker med på vejen.

Du spørger, om det er normalt at lave sjov med andres problemer og til det vil jeg sige, at det desværre er mere normalt end man lige skulle tro. Der er rigtig mange, der får sig nogle grineture over andre folks nedture og problemer. Når det så er sagt, så er det et rigtig ærgerligt fokus at have, at man griner af folks problemer. For dem er det noget, som fylder meget i deres tanker, og som de er frustrerede over eller kede af. Det er ikke altid, man lige tænker over det. Du kan f.eks. prøve at overveje, hvordan du ville have det, hvis du åbnede op for noget, som var hårdt for dig og svært at snakke om, og folk lavede sjov med det bag din ryg? Det er ikke sikkert, du har overvejet det før, men det kan godt være en god tanke at have med i baghovedet.

Jeg vil opfordre dig til at prøve at finde nogle andre ting, I kan snakke om, når I mødes. Jeres interesser, en sjov film, fedt musik osv. Du vil sikkert opleve, at man sagtens kan have det rigtig sjov og fedt sammen, selvom man ikke laver sjov med folk.

Mai

Mais billede
Mai har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program