Kan han lide mig?

forumspørgsmål

Kan han lide mig?

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 9 år 4 måneder siden

Hej allesammen! :) Jeg har et crush, og jeg kan ikke finde ud af om han har de samme føelser for mig som jeg har for ham? Han kigger på mig (men kigger hurtigt væk), vil lige støde ind i min arm, så vi lige rør hinanden.. Håber i kan komme med nogle tegn, som drenge gør når de kan lide en?? ;)) Kh en Anonym

Kommentarer

Hej Anonyme Pige,
jeg håber det er rart at være forelsket.
Du ved ikke om dit crush kan li' dig og det ved jeg—for at være helt ærligt—heller ikke.
Men det kan du jo finde ud af.

Der er mange ting som vi drenge gør, men det varierer fra dreng til dreng
Her er der nogle ting, som nogle drenge kunne gøre:
• Give et kompliment: mange modige drenge (ikke mig) kan godt gi' komplimenter. Der er ikke rigtigt noget man kan gøre, andet end at gi' dem et kompliment som feks. 'Seje sko, hvor har du købt dem?'.
• Være stille: nogle drenge (blandt andet mig...) kan blive så generte at de ikke tør sige noget. Man skal bare tale om noget de godt kan lide eller kender godt.
• Rødme: nogle drenge rødmer lidt, men det er ikke så tit, så det betyder ikke at han ikke kan lide dig, hvis han ikke rødmer.
• Grine eller drille: når nogle folk er meget forelskede vil de nærmest gøre alt for at få den andens opmærksomhed. Dette betyder nogen gange at folk kan finde på at drille. Hvis det er tilfældet, er det bedste du kan gøre at tale alene med personen eller få en ven til at hjælpe dig med det.
• Fysisk kontakt: kærlighed kan være så stor at den ene partner bare blive nødt til at røre lidt ved den anden. Hvis det sker, skal du bare fortælle ham hvad du føler, hvis du tør. Ellers kan du prøve at røre ham igen og vise hvad du føler.
• Tale højt om dig: hvis man er forelsket vil man højst sandsynligt røbe det på et eller andet tidspunkt, medmindre man er mester i at holde på hemmeligheder. Hvis folk taler højt om at I er forelskede (hvis han er forelsket i dig) skal du bare lade som ingenting. For at blive kærster kan du også prøve at komme i kontakt med ham via telefon, mail, SMS eller ved at skrive et fysisk brev til ham.

Jeg håber du kan bruge det til noget
Held og Lykke med dit crush
Mvh
En Dreng

752

Hej

648

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program