Im back! :) Med en masse nye ting i mit liv.

blogindlæg

Im back! :) Med en masse nye ting i mit liv.

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 9 år 7 måneder siden

Hej alle i skønne læsere. 

Hold da op hvor er det halve år her gået hurtigt! Der er simpelthen sket så mange ting i mit liv, på de her 6 måneder her, puha. Nå, jeg starter fra en ende af. Jeg startede på Social- og sundhedshjælper uddannelsen på Sosu Fyn, og der går jeg stadig, jeg er nu nået til 2. praktikperiode, og er færdiguddannet om 7 måneder.

Nå, en måned efter mit sidste blogindlæg valgte Kamilla og jeg at gå fra hinanden, dette tog også lidt på kræfterne. Så jeg kørte ned til hende med alle hendes ting hun havde i min lejlighed og afleverede det sammen med nøglerne jeg havde til hendes lejlighed. Kamilla og jeg taler desværre ikke sammen den dag idag, og det har vi ikke gjort i et par måneder. Da vi gik fra hinanden aftalte vi at vi at vi skulle holde en pause, og hun kom også og sov ved mig en weekend, men jeg kunne bare mærke at det ikke var denne pige jeg skulle være sammen med, og det var det der gjorde at jeg klart meldte ud, at jeg synes det bare skal stoppe, selvom Kamilla elskede mig overalt på jorden og græd flere uger efter, men vi er begge kommet videre efter bruddet, og hun har idag en ny kæreste i Sønderjylland, mens jeg lever mit single liv videre i Odense. Jeg nyder faktisk enormt meget at være single, jeg nyder ikke længere at skulle dele min dobbeltseng i lejligheden andet end med mig selv, og bare den frihed der er ved at kunne gå i byen, og se sine veninder, uden at ens kæreste var jaloux, eller for dens sags skyld, at jeg også var jaloux når hun gik i biffen med sine kammerater. Men hold da op hvor kan single livet også være trist, selvom det er dejligt at være single, kan man stadig godt føle at man mangler noget i sit liv, den kærlighed man ikke får andre steder end ved ens kæreste og den man kan tude ved, hvis man føler alt er i vejen, jeg har da nogle smadder gode veninder, men det er virkelig bare ikke det samme, den man altid kan fortælle alle ting til, den kæreste som kender alle dine dybeste hemmeligheder og hvor man ikke har noget hemligt for hinanden. Meeeeen, jeg har besluttet mig for at være single et stykke tid endnu, og helst indtil min uddannelse er færdig til april, for den tager virkelig alt mit energi til tider, med lektier hvis jeg er på skole og en 37 timers arbejdsuge hvis jeg er på plejehjemmet. 

Som jeg nok også skrev sidst, så arbejdede jeg i Fakta, men det gør jeg ikke mere. Jeg havde en meget dum chef, som bestemt ikke kunne behandle sine medarbejdere ordenligt, på nogle som helst måder! Og efter en lukning hvor en lukkeansvarlig havde løjet til chefen, valgte jeg omgående at sige op. Derefter gik jeg hjemme i 3 måneder, inden jeg så var så heldig at blive ansat som Serviceassistent i Bilka Odense. Og det er jeg bare rigtig glad ved, det er simpelthen det bedste job jeg har haft, og jeg glæder mig hver gang jeg skal på arbejde. 

Jeg er for 4 dage siden kommet hjem fra Italien, sammen med min aller bedste veninde Cecilie og sammen med mine forældre, vi havde simpelthen den fedeste tur. Vi fløj til Milano og kørte derefter 300 km ned til en lille by der hedder Diano Marina, en rigtig lille Italiensk By, næsten kun med lokalbefolkningen, og slet ikke sådan et sted hvor der er en milliard turister som fx Gardasøen. Her var der meget få. Vi var bare super uheldige med vejret, det regnede 4 ud af 6 dage væk, og det var derfor ikke pool vejr, hvilket gjorde Cecilie og jeg lettere deprimeret, da vi havde regnet med at blive negere og havde udstyret kufferten med tanning olie, så vi nærmest kunne blive stegt. 

De sidste 18 dage har jeg været syg, med halsbetændelse og mellemøresbetændelse og er derfor igang med min 3. penicillin kur, så derfor har min læge valgt at sygemelde mig fra mit praktiksted, da han gerne ville have at penicillinen begynder at virke, og det er jo vigtigt man slapper af når man er syg, eller bliver man aldrig rask, og det er nok det jeg har gjort, nemlig ikke at slappe af, men være på arbejde mens jeg var syg, Jeg har ikke været på arbejde siden i mandags, men regner med at jeg kan starte op med at arbejde igen på fredag. Eller i hvertfald senest mandag. Min søde veninde Emma, fra min uddannelse, var så flink at komme og underholde mig idag, nu hvor jeg ligger syg, så hun var her lige i 4½ timer, og så fik vi lige en burger, mums! <3 :)

Noget jeg synes der fylder mit hoved rigtig meget for tiden er min vægt, jeg har igennem mange år været frygtelig ked af, at jeg har vejet for meget, det der med at man har små deller på maven, når man er ung, og egentlig gerne ville være lidt lækker og tiltrækkende. Bare det der med at skulle gå fra liggestolen og ud i vandet, hader jeg! Jeg hader det som pesten, jeg synes de 7 meter er frygtelige, hvor man simpelthen er bange for at folk glor, og det kan godt være jeg bare er hysterisk, for jeg ved godt jeg langt fra er den tykkeste i denne verden her, men jeg er i hvertfald langt fra den tyndeste. Jeg er jo også bred af bygning, og har fornylig fået målt min muskel masse og den er meget høj. Og desuden er jeg jo faktisk 192-193 cm høj. Alle mine venner og veninder siger, "Mikkel, hold nu op, du er ikke tyk", men når man selv synes man er tyk, så er der jo sjældent nogle der kan få dig til at sige det modsatte. Så især ferie og sygdom lige efter, så man ikke har trænet i 2-3 uger, er virkelig for mig frygteligt, og jeg ville rigtig gerne igang. Jeg satser på at være frisk om et par dage så jeg kan træne og nyde min  fri weekend både fra plejehjemmet og Bilka det er sjældent jeg har det. Min søster har desuden fødselsdag, så jeg skal til spisning ved hende på lørdag, og mon så ikke der kommer lidt alkohol indebords! 

Nå, hold da op, nu tror jeg også jeg fik alt med. Nu ville jeg forsætte med at chille :) Elsker simpelthen de dage og aftenen hvor man bare ligger i underbukser og under dynen, med computeren, fjernsynet og iPhonen :) Kan i nu alle sove godt. :) Jeg ville snart komme tilbage og skrive lidt nyt på bloggen :)

- Mikkel. 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program