Ny sæson i sport

forumspørgsmål

Ny sæson i sport

forumspørgsmål af
Frederikke
14 år
Oprettet 9 år 7 måneder siden

Nu er sommerferien snart slut, og skolen skal til at starte, men betyder det at men skal bliver ekstra negativ? De fleste sæsoner begynder nu, om det så er dans eller gymnastik. Her i Danmark har vi det vi kalder for DGI. Og DGI er ikke kun gymnastik, som mange tænker det er. Det er også fodbold, golf, hiphop etc.. Så kunne det ikke være fedt hvis vi fortæller om det vi har oplevet i vores sport/hobby Så jeg har lavet et lille skema, man kan udfylde. Måske får din historie andre til at grine, eller måske er der en der deler samme historie/oplevelse Hvilken sport: Hvad er det gode ved sporten: Er der nogle ulemper: Hvad er det pinligste du har oplevet: Hvad er det sjoveste du har oplevet: Hvad er det bedste du har prøvet: Bare kopier spørgsmålene, eller kommenter på en andens svar :D

Kommentarer

Hej! Mega god idé du har fået!!!

Hvilken sport: landevejscykling

Hvad er det gode ved sporten: Det er lidt svært at forklare, det er bare mega sjovt!!

Er der nogle ulemper: Hvis man falder, så gør det nas. Rigtig nas. Og så er det rigtig træls at være 50km ude i ingenting og det begynder at tordne! Og så kan man ikke køre om vinteren (der kører jeg dog mountainbike og løber!)

Hvad er det pinligste du har oplevet: Da jeg kørte ind i et skilt foran en hel folkeskoleklasse! Og jeg væltede selvfølgelig... Siden da har jeg været meget opmærksom på cyklen, i stedet for at kigge efter alt muligt andet.

Hvad er det sjoveste du har oplevet: Da min makker skulle holde for rødt lys, og han ikke noget at klikke sine klikpedaler fri. Så vælter man nemlig, og det så rigtig skæg ud! (han kom ikke til skade).

Hvad er det bedste du har prøvet: Alle turene på landevejen, udover når det regner!

Knuzz Ally.

Hvilken sport laver du selv?

828

Ju-jitsu

Man får trænet og man får venner. Mest det at man på en måde kommer til at føle sig tryg.

Når man slår ens hud af+ at man selv skal tørre blodet væk fra slåpuden! Og hvis man ikke får forsvaret sig hurtigt nok så man får fx. Et slag i hovedet.

Da jeg løb ind i en stor hængende boksepude under opvarmningen.

Vi ventede i et andet rum til træningen begyndte (Som vi plejer.) hvor vi så vores lærer stå og pille ved uret inde i salen hvor vi skulle være. Derefter kom han ind og sagde at vi var 20 min forsinket (Det skal lige siges at vi har en regel om at for hvert minut vi var forsinket skulle vi lave 10 armbøjninger på gulvet |vi gør det altid på knoerne så det er ret smertefuldt|.) Og uret i det rum vi var i passede ALTID så vi vidste allesammen godt at han havde sat uret til 20 min senere. Vi lavede allesammen de 200 armbøjninger På Knoerne På GulveT og derefter overfaldte vi ham og han endte på hospitaletXDDDDD

Så fik han sin lærestreg XD

812

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program