Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 9 år 9 måneder siden

Hej brevkasse

har i nogle gode måder at onanere på?

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, du er nysgerrig efter at finde nye, gode måder at onanere på. Når man lige er begyndt at onanere, kan det tage noget tid, før man finder ud af, hvordan man bedst kan lide det, og hvad der er godt. Faktisk er det også sådan, at det er forskelligt fra pige til pige, hvordan man godt kan lide at onanere, så hvad der føles godt for andre, føles ikke nødvendigvis godt for dig.

Jeg kunne godt give dig nogle gode råd, men jeg ved, at Sexlinien har lavet en rigtig fin side om pigers onani. Her kan du både læse noget generelt om pigers onani, men også få tips til, hvordan du kan onanere. Jeg ved, at mange unge piger har fået meget ud af at kigge på siden, så måske kan det også hjælpe dig på vej.

Jeg ved ikke, om du har prøvet at snakke med dine veninder om det, men ellers kunne det også være en mulighed. Måske går de med de samme tanker som dig, har nogle gode råd eller andet. Du kan også høre, om der er andre unge piger i debatten på Cyberhus' side, som har nogle gode tips og tricks.

Jeg ønsker dig god vind med projektet.

Kh. Matilde

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program