Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
22 år
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Hej! Jeg har næsten lige haft sex for første gang og jeg har et par spørgsmål omkring det. 

1. Når man giver blowjob hvordan undgår man at fortænderne rammer pikken? synes ikke jeg kunne finde ud af det. Er det læberne man presser ned om pikken eller er det mere tungen man bevæger rundt når pikken er i munden?

2. når man slikker pikken skal forhuden så trækkes tilbage?

3. Jeg spurgte om jeg kunne gøre noget rart for ham, men han svarede ikke rigtigt, har i nogle ideer til hvad jeg kunne gøre? han var god til at slikke mig og sådan..

4. Hvordan siger man på en pæn måde man gerne vil have lidt hårdere sex? kunne nemlig slet ikke mærke pikken, er den så for lille eller???

5. Er det normal at kondomet krøller lidt sammen når man har sex, eller er det fordi han har en lille pik? han har måske en lille pik, men store nosser ;-)

6. Har i andre gode råd til mig? 

Mange hilsner hende der ikke er jomfru mere

Svar: 

Hej med dig.

Det er helt naturligt, at der dukker en masse spørgsmål op, når man har haft sin første gang. I starten kan man nemlig være usikker på stort set alt, og derfor vil man stå tilbage med en masse tvivl og en del ubesvarede spørgsmål. Det er fint, du skriver herind med dine, og jeg vil besvare dem et for et:

1. Til dit første spørgsmål tror jeg, det især er læberne, man presser sammen om pikken og ikke tungen, der gør hovedarbejdet. Det skal siges, at der er mange måder at give blowjobs på, og det er forskelligt, hvad forskellige fyre bedst kan lide. Nogen kan bedst lide at blive slikket med tungen, andre kan lide det blødt, nogen kan lide det hårdt, men fælles for alle drenge er næsten, at de nyder, at en pige forkæler dem med blowjobs, nærmest uanset hvordan og hvilken teknik hun bruger. Det kan være svært at give et godt blowjob. Især fordi man i starten ikke kender fyrens reaktioner så godt og derfor kan have svært ved at fornemme, hvornår man gør noget rigtigt. Her gælder den gamle remse om, at øvelse gør mester i særdeleshed.

2. Det er som udgangspunkt nemmest og bedst, hvis forhuden er trukket tilbage. Det er dog vigtigt, at forhuden ikke trækkes for hurtigt og voldsomt tilbage, da det kan svie og være ubehageligt for fyren. Kys og slik derfor gerne området omkring forhuden, inden du trækker den tilbage, så fyren er våd af dit spyt, og forhuden derved glider nemmere.

3. Hvis han ikke rigtig svarede, kan det være fordi, du allerede gør rare ting ved ham. Det kan også være, at han ikke helt kender sig selv godt nok til at kunne sige, hvad han gerne vil have. De fleste fyre kan dog godt lide at blive kælet for, så nus ham, kys ham og forkæl ham - det vil du helt sikkert ikke gå galt i byen med. Du kan også rose ham og hans krop. Komplimenter er rare at få - uanset om man er dreng eller pige.

4. Det kan være lidt svært at sige, hvad man godt kan lide under sex, men måske kan I begynde at evaluere lidt på jeres sex efter hver gang, I har haft det. Du kan fx starte med at spørge ham, hvordan det var for ham. Det leder måske helt naturligt over til, at han spørger dig om det samme, hvorefter du kan sige: "det var dejligt, men jeg blev lidt nysgerrig efter, hvordan det mon er, hvis du gør det endnu hurtigere/hårdere. Måske skal vi prøve det næste gang?". Og når I så evaluerer på denne gang, kan du sige, at det var fedt, at det var hårdere end sidste gang.
Det er ikke sikkert, det er fordi, han har en lille penis, at du ikke kan mærke den. Det kan være mange ting: måske var du ikke så tændt, måske var han for blid osv. Giv det tid og forsøg evt. med nogen andre stillinger. I nogen stillinger er det nemlig lettere at mærke ham end i andre. Prøv jer frem.

5. Jeg tror, det er meget normalt. Husk dog på, at man kan få kondomer i mange forskellige størrelser. Det er vigtigt at have et, som passer til fyren, da risikoen for at blive gravid ellers er noget højere. Så sørg for at hav den passende størrelse.

6. Af andre gode råd tror jeg, jeg vil henvise dig til Sexlinien. De har mange spændende artikler, tips, tricks og tanker omkring unge og sex. Kig dig omkring på siden og bliv inspireret :-)

Jeg håber, du kan bruge mit svar.

Kh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program