Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Nå jeg onanere i 10 min. Ca. Får jeg orgasme men der kommer ikke noget sæd ud. Så venter jeg tyve sekunder og onanere igen. Jeg onamere ikke længere en 10-15 sekunder så får jeg orgasme igen (Stadig ikke noget sæd) og sådan kan jeg blive ved. 

Er det normalt hilsen mig

Svar: 

Hej Du

Det lyder til, at du har et sundt forhold til din krop, og det må være rigtig dejligt, at du oplever at få orgasme, når du onanere. Derfor kan jeg godt forstå, at du er usikker på, om det er unormalt, at der ikke kommer sæd ud, når du onanere. Men så er det fedt, du skriver herind, så du kan få svar på det.

Først og fremmest vil jeg sige, at selvom du er i pubertetsalderen, og der begynder at ske noget med din krop og dine lyster, så er det ikke ensbetydende med, at du er blevet kønsmoden. Det er nemlig først, når du er blevet kønsmoden, at du kan få udløsning, når du onanere. Altså er det helt normalt, at du kan få orgasme, når du onanere, men ikke udløsning. Drenge oplever som regel deres første udløsning, når de er omkring 13-15 år. Da du kun er 13 år, kan det sagtens være, at det ikke sker lige nu. Jeg vil foreslå dig at læse lidt mere omkring drenge/mænds onani her og drenge/mænds orgasmer her. Derudover kan du læse lidt mere, omkring puberteten her. Generelt kan du finde rigtig meget viden på www.sexlinien.dk.

Til sidst vil jeg sige, at jeg bare synes, du skal nyde, at du er i stand til at få orgasme. Det er slet ikke sikkert, det bliver så meget bedre af, at du også kan få sædafgang.

Håber du kan bruge mit svar.

God sommer til dig

Kh Betina

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program