Jeg føler jeg snyder

forumspørgsmål

Jeg føler jeg snyder

forumspørgsmål af
Sille
14 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Det er altså sådan at jeg snart skal konfirmeres. Egentlig ved jeg ikke hvorfor for jeg tror ikke på gud. Jeg ved ikke hvad jeg tror på og jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg bliver konfirmeret. Eller jo det gør jeg vel. Fordi det regner mine forældre med at jeg skal. Det er ligesom bare sådan det er. Men jeg synes faktisk det er lidt snyd og jeg har det ikke godt med at sige ja i kirken til noget jeg ikke tror rigtig på. Skal jeg bare lade som ingenting og gøre som alle forventer eller hvad???? Er det vildt dårlig stil??????? Er der andre der har det som mig?????

Kommentarer

Hej ...
Jeg ved at det er mange unge som mest bliver konfirmeret for gavernes skyld. Der er mange som siger ja uden at mene det, og det gælder også folk som bliver gift. Så det er der ikke noget forkert i. Det er ikke en vildt dårlig stil, jeg forstår fuldt ud hvorfor man gør det. Jeg er selv blevet nonfirmeret, men det ligger til familien, mine forældre er ikke gift, og Inge af os er døbt.

Med hensyn til hvad du skal gøre kan jeg ikke svare, for du skal lyttet til dit hjerte. Hvis du gerne vil konfirmeres selvom du ikke tror på det, synes jeg helt klart du skal gøre det, men hvis du ikke vil konfirmeres og kun gør det fordi dine forældre ønsker det, synes jeg ikke du skal. Lyt til dig selv og husk du er ikke den eneste som siger ja uden at mene det.

Håber du for en god dag, hvordan du end holder den. Tillykke.

672

Jeg har det lidt på samme måde. Jeg tror overhovedet ikke på gud og har det også lidt dårligt at skulle stå i kirken og jo lyve overfor præsten og alle de andre, men jeg vil bare ikke svigte mine forældre. Det er en ret stor tradition i min familie og alle bliver det. Jeg har valgt bare at gøre det og så få det gjort, Hvis du virkelig har et dårligt med det så synes jeg du skal tale med dine forældre, muligvis om en nonfirmation hvis du ikke vil i kirke men stadig få en fest c;

791

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program