hvilken psykolog skal jeg vælge?

forumspørgsmål

hvilken psykolog skal jeg vælge?

forumspørgsmål af
Anonym
23 år
Oprettet 10 år 2 uger siden

er siden jeg var barn, udsat for psykiske ydmygelser og nedværdiget igen igen. har altid været vred på andre, vred over de har mere end jeg, at de er bedre. , har svært udvikle sociale relationer til andre. når jeg ser folk gå med sin kæreste og venner, og blive gift, bliver jeg arrig og jaloux, kan ikke tage det. som om de gør mig misundlig. je gfor aldrig venner, jeg for aldrig en kæreste hvorfor kommer jeg altid i konflikter med alle? hvorfor gider folk aldrig snakke med mig? har oplevet, Mangelfuld tilknytning og ligegyldighed fra omsorgspersonerne jeg for af vide jeg har en destruktiv adfærd., har Sproglige vanskeligheder ved at udtrykke følelser som lille har jeg set de voksne være voldelige når de blev vrede. jeg har været voldelig. nej læger, offentlige hjælper ike en skid med noget. mere end 20 forskellige har jeg talt med. de har ikke overskud til at hjælpe mig. jeg for ikk en skid ud af det jeg ved jeg skal være ensom resten af mit liv. lever i fantasi verden. jeg ved ingen gider være min ven jeg ved ingen gider være min kæreste. og ingen gider mig. jeg skammer mig hver gang jeg taler med andre. jeg skammer mig hvis jeg taler med en fyr hvilken psykolog, psykiater er passende til mig? hvad heder den hjælp jeg skal have? hvad vil i anbefalde?

Kommentarer

Selvom du siger du har snakket med mange forskellige læger og at de ikke forstår dig, synes jeg du skal gå til din praktiserende læge og bede om st blive henvist til en psykolog, da det ellers er ret dyrt .

327

Gå til din læge, og sig at du gerne vil have en henvisning til en psykolog. Det koster 300 kr./timen MED en henvisning, uden er det meget dyrere. Lægen vil give snakke med dig og give dig et spørgeskema som du skal udfylde, for at kunne få henvisningen. Hvis spørgeskemaet så viser at du er i målgruppen - hvilket, slag på tasken, jeg tror du er - så kan du få en henvisning. Du kan også blive henvist til psykiater, men kun hvis lægen mener det er nødvendigt, her vil du ofte blive henvist hvis der er brug for en udredning af dig (hvis du f.eks. har en psykisk sygdom) og hvis det vurderes at du både har brug for samtale og medicin. Men der er til gengæld rigtig lang ventetid til psykiater, hvis ikke det er akut.
Mit råd er: Gå til lægen! Han/hun kan besvare alle dine spørgsmål samt hjælpe dig videre.
- Held og lykke :)

316

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program