Er forelsket

brevkassespørgsmål

Er forelsket

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 10 år 4 uger siden

Hej jeg er lige startede i min nye klasse jeg har gået der i 2 uger og er ved at få føgelser for den her pige men hun hænger megter op af sin ex kærste når hun går forbi mig smiler hun til mig og vi griner meget sammen jeg har prøvet at skrive til hende på facebook første dag svarede hun men nu gider hun ikke svare mere jeg ved ikke om hun kan lide mig eller hvad. 

Svar: 

Hej med dig.

Skønt at høre, at du har mødt en dejlig pige i din nye klasse, som du har fået følelser for.

Jeg synes, det er sejt af dig, at du allerede har taget dig mod til at skrive til pigen, efter du har fornemmet, at I har det godt sammen, kan grine sammen og smiler til hinanden. Det lyder som om, du ikke er bange for at tage initiativ, og det kan være en rigtig god ting, når man skal finde ud af, om en pige kan lide en eller ej. 

Når det så er sagt, så tror jeg, du er nødt til at skrue en smule ned for tempoet. Du har ikke kendt pigen særlig længe, og det kan derfor være en god idé at gå stille og roligt frem. De fleste piger tør ikke at kaste sig ud i noget med drenge, før de kender dem rigtig godt. At hun måske også lige er kommet ud af et forhold kan også have betydning for, at hun har brug for lidt tid, før hun begiver sig ud i noget med en ny dreng. Det kan være svært at tage tingene stille og roligt, når man bare gerne vil have noget op at stå og finde ud af, om det kan blive til mere end venskab, men det betaler sig for det meste. Ved at give det tid giver du nemlig pigen mulighed for at komme sig ovenpå sin eks og for alvor finde ud af, hvem du er, og hvad I to kunne få sammen.

Derfor vil jeg råde dig til at blive ved med at smile til hende og sende hende små signaler om, at du godt kan lide hende. Måske skal du holde lidt igen med at skrive til hende på Facebook, efter hun ikke har svaret, da det netop kan være et tegn på, at hun synes, tingene er gået for hurtigt. Ved ikke at skrive til hende i noget tid, kan det være, hun begynder at blive nysgerrig på, hvorfor du er holdt op, og så kan det være, hun kontakter dig.

Om pigen kan lide dig eller ej, er desværre ikke noget, jeg kan svare dig på. Det er heller ikke sikkert, at hun selv ved det endnu, da I har kendt hinanden i så kort tid. Det bedste, du kan gøre, for at øge dine chancer hos hende, er at blive ved med at være sød over for hende og vise hende interesse - men gør det i hendes tempo, og husk på, at det gode tit kommer til dem, som venter.

Jeg ønsker dig held og lykke med pigen.

Kh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program