Er det frækt at . . . .

forumspørgsmål

Er det frækt at . . . .

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Altså PIGER (eller fyrer der ved det) vi kan nok blive enige om at det både kan være "hyggeligt" og frækt at blive taget på?

MEN HVORNÅR .. er det okay er der nogle bestemte situationer eller tidspunkt eller sted når i gerne vil?

Og hvad betyder det for jeg når man tager jer på røven kan man gøre det når man kysser for at få mere følelse eller ligger det op til at man gerne vil mere eller hva?

Det samme med jeres bryster er det okay hvis man alligevel har smidt tøjet og hvad betyder det osv?

Hilsen Google.

Og ja sex - kæreteser - piger er så meget meget mere end det, men man kan jo altid spørge.

Kommentarer

Hej:) I min verden er det ikke frækt hvis der står en bag en og bare ligger hånden på ens røv, eller der kommer en og rører ens bryster ud af det blå, generelt skal der være noget "forspil", hvis man nu.. sidder og ser film? Og fyren tager den hånd og sidder og nusser den/ager den/holder den, allrede der har pigen også muligheden for at sige nej, hvis man så har siddet der lidt, vil hun nok(hvis hun føler sig tryg ved det) ligge sig tættere på hvor du så kan ligge hånden på hendes lår eller noget.. Kodeordet er at gå langsomt frem, man kan ikke være med på ideen hvis man ikke er varmet op. Hvis man er glad for en fyr er vi ret åbne overfor hvad de må, vi har bare en del værdighed som vi rigtig gerne beholder så længe som muligt, det er også derfor vi tit spiller hard-to-get, Men vi tænker for katten ligeså meget på sex, vi piger rører også os selv, vi har også nogle beskidte fantasier. Har den her pige smidt tøjet, så vil hun højst sandsynligt ikke have et problem med at du rører hendes bryster eller røv eller kysser andre steder en munden, om hun vil hele vejen må du spørge hende om, husk at snakke sammen lige meget hvad:) Du må skrive igen hvis du skal vide mere

454

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program