føgler mig ikke som mig selv

forumspørgsmål

føgler mig ikke som mig selv

forumspørgsmål af
den følsomme
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Her på det sidste på min efterskole, er der sket forandringer. Siden det ikke gik med en sød fyr, som startede med at være min bedste ven. Jeg prøver at være sammen med ham som jeg plejede. Men det bliver bare aldrig det samme. Jeg har mange fælles venner med ham, og det hele vil bare ikke blive som det var. Jeg føler jeg ikke kan være mig selv mere, eftersom jeg har en følelse af, at der er mange der ikke kan lide mig. Hvad skal jeg gøre for bare at kunne være mig selv igen.

Kommentarer

Hey du, tror det er helt normalt hvad du føler, det er ikke altid lige nemt når et forhold ender, så jeg tror bare du behøver lidt tid til at samle dig oven på det hele igen, det er meget svært at forblive venner med folk man har haft stærke følelser for, måske endda stadigvæk har. Men når i så har fælles venner, så forstår jeg også godt du kan føle at du måske er lidt uden for det fællesskab nu. Men ærligt talt tror jeg bare du skal tage lidt tid til at komme dig over det hele og så prøv ikke at tænkte alt for meget over at du skal være dig selv, for jo mere du tænker over det, jo mere fokusere du på det og det vil kun resultere i at du netop ikke reagere som dig selv, for dine tanker forhindre dig i at gøre det. Så tag den tid du behøver og start stille og roligt ud igen, så skal det hele nok komme af sig selv. Hvis det bliver alt for slemt, så er det måske ikke den rigtige løsning på det her at være venner med din eks.

Men håber du får det bedre og held og lykke med det :)

//Mvh HamDrengen

438

Hey mange for dit råd :) du skulle blive rådgiver eller sådan noget.

388

Hehe håber du kan bruge det til noget :)

Er ikke lige rådgiver typen, foretrækker normalt bare at hjælpe andre hvis jeg kan komme til det, men lidt smigret bliver man nu alligevel efter sådan en kommentar, så jeg takker :)

443

Jeg har set flere af dine svar her inde. Du sætter dig meget ind i andre. Og du giver dig selv tid til at skrive til andre. Du er noget godt, klap dig selv på skulderen. :-)

431

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program