Ikke klar til sex! Synes at være alt for ung...

forumspørgsmål

Ikke klar til sex! Synes at være alt for ung...

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Jeg er en pige på 15 år! Og jeg er slet ikke klar til sex i nu... Jeg vil havde en kæreste, ude lukket på grund af kærligheden til hinanden, og det andet skal komme senere. Men den normale alder for sex er ca. 16 år. Findes der andre der ude der har det på samme måde?

Kommentarer

Det er helt normalt at du ikke føler dig klar til sex. Det er vigtigt, at når du går i seng med andre at du tager piller, eller drengen bruger en kondom. Der skal kun en sædsælle til at gøre dig gravid. Som sagt er det helt normalt, at ud ikke føler dig klar. Det er der mange der ikke gør, og du kan sagtens have en kæreste uden at dyrke sex. Du må bare fortælle ham, at du ikke er klar, og slet ikke har lyst. Jeg er ret sikker på han også forstår det, hvis han spørg. Du bør først gå i seng med andre, når du har tænkt lidt tid omkring det.

Jeg håber du finder ud af det.

Kærlig hilsen
Frederik

541

Jeg kender det godt! Jeg er også selv sådan, men findes der nogen drenge, der også gør det for kærligheden.

538

Jeg er en dreng på 16 år og jeg er en af de meget få drenge som gerne vil vente. Jeg har det bare sådan at jeg vil helst blive voksen og finde den helt rigtige pige før jeg vil have sex. Jeg ved at der findes andre drenge end mig der har det på samme måde, at de gerne vil finde den helt rigtige pige at gøre det med, for det kan betyde meget for nogle personer. Så hvis du ikke føler dig klar til sex, så er der intet galt i det, du skal bare holde fast i din mening og hvis du så er sammen med en dreng der vil have sex, så mærk efter om du virkelig gider, for hvis ikke, så er du absolut ikke tvunget til det og hvis drengen du er sammen med synes du er mærkelig af den grund og ikke gider være kærester med dig pga. din holdning, så er han bare ikke den rigtige for dig, så må han gå videre til nogle andre som er mere som ham. Hvis han derimod kan acceptere din holdning og måske endda beundre din holdning, så har du fat i en dreng som er noget værd for dig, for hvis en dreng virkelig elsker dig, vil han blive hos dig længe uden at sex behøver være nødvendigt. Tag den med ro og vent til du føler dig klar og så må du have en fortsat god dag!

/Mvh HamDrengen

502

Der er ikke noget unormalt i at ikke føle sig parat. Du skal kun gøre det, der føles rigtigt for dig. Hvis du finder en kæreste, der ikke kan vente på, at du er klar, så smid ham ad helvede til, for han er ikke bedre værd.

477

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program