Jamen hvorfor tror I det?

forumspørgsmål

Jamen hvorfor tror I det?

forumspørgsmål af
Alli
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Hej alle sammen, Min mor, min mors kærste, min mormor, min moster, stort set hele familien, skolen og mine kontaktpersoner er bange for, jeg har en spiseforstyrrelse. Hvorfor spørger jeg mig selv.. Jeg er veganer, hvilket vil sige, at jeg ikke spiser kød, mejeriprodukter, noget med mejeriprodukter/ pulver eller noget animalsk i, eller honning. Udover det, så træner jeg spinning seks gange i ugen ad 30-45 minutter "High Energy" tempo plus pilates og yoga 3-4 gange i ugen ad 1 time. Udover det løber jeg eller går jeg mange ture. Ja, jeg gør det for at tabe mig og holde vægten nede, men jeg er ikke meget undervægtig. Jeg vil bare ikke tage på og vil gerne tabe mig lidt endnu, men det kan jeg åbenbaret ikke uden at få en diagnose i hovedet? Så jeg spørger jer: Har jeg en spiseforstyrrelse eller er menneskerne omkring mig bare fanatiske? Mvh Ali

Kommentarer

Din kost er okay fin men alt det motion lyder en anelse hysterisk. Slap mere af og lad være med at værefokuseret på din krop. Det er nok det din famile tænke. Kram. Juli.

415

Jeg synes det er cool du lever sundt og motionere, så længe du ikke gør det for at blive tyndere. Du skal indrette din leve standart efter hvad du kan lide og hvad der gør dig glad.

421

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program