Er jeg bøsse

brevkassespørgsmål

Er jeg bøsse

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Hej jeg har lige et spørgsmål, det er fordi at nogle gange drømmer jeg om mænd på ca.18 år. I fredags havde jeg en drøm om at der var nogle mænd som så tv. 

Pludselig kommer jeg, og de er i tøj, men lige pludselig tager jeg fat på en mands mave, jeg tager bukserne af og så smør jeg min pik op af hans røv.

Bagefter tager jeg hans bukser af, først giver han mig et blowjob, og bagefter giver jeg ham et blowjob.

til sidst putter jeg min penis og i hans røv hul, og så kommer der 2 andre mænd som jeg frivilligt giver et blowjob hver.

Så nu kommer mit spørgsmål: er jeg bøsse, eller har i en anden forklaring ?

 

Tak på forhånd

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå, hvis de drømmer forvirrer dig omkring din seksualitet, så det er godt, du skriver ind til os og spørger efter en forklaring.

Som menneske drømmer man hver nat, nogle drømme kan man huske, andre kan man ikke huske. Fordi du har drømt om sex med mænd, betyder det ikke, at du er bøsse. Det betyder bare, du er et helt almindeligt menneske, der nogle gange drømmer om ting, man ikke helt forstår. 

Det eneste, der kan give dig svar på, om du er bøsse, er om du føler dig tiltrukket af mænd, når du er vågen. Hvis du mere har lyst til at kysse på drenge end piger, er du måske homoseksuel, hvis ikke, er du ikke homoseksuel. Nogle gange kan man som ung også have brug for at prøve nogle forskellige ting, før man finder ud af, hvad man egentligt er tiltrukket af. Min forklaring til dig er altså, at du sagtens kan drømme om sex med mænd, uden at det på nogen måde betyder, du er bøsse. Det kan også være, du drømmer om mænd, fordi du er tiltrukket af mænd. Du er simpelthen nødt til at mærke efter, hvad du føler dig mest tiltrukket af i din hverdag.

Jeg håber, du kan bruge mit svar

Kærlig hilsen

Tanne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program