Kan i det?

brevkassespørgsmål

Kan i det?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 10 år 7 måneder siden

Hejsa!

Jeg ved ikke om det er det rigtige sted at skrive hen, men jeg har set, og har selv været med i diskutioner om chats til unge homoseksuelle .

Så jeg ville høre om det kunne lade sig gøre at oprette en her, da der ikke rigtig findes nogle beregnet til unge som bare vil skrive og udveksle erfaring..

Kan i det?

Anders , 13 år

Svar: 

Hej Anders

Det er det helt rigtige sted du skriver, og jeg synes det er fedt du gør det når du har nogle tanker om hvordan Cyberhus kunne blive et bedre sted for dig. 

Vi har lagt mærke til at der både i gruppechat og i debatterne den sidste tid har været flere der har søgt efter et sted hvor de kunne mødes med andre unge og tale om identitet og seksualitet, og vi har faktisk også overvejet om det er en chat vi kunne være med til at starte, for du har helt ret i at der ikke rigtig findes sådan et sted, hvor der ikke også er mange der kun deltager for at score. 

Vi er først lige begyndt at kigge på mulighederne, så jeg kan desværre ikke sige noget præcist om hvornår det kunne være, eller om det overhovedet kan lade sig gøre. Men jeg kan fortælle dig at en gruppechat omkring seksualitet og identitet er én af de muligheder vi kigger nærmere på. 

Indtil vi finder på noget, eller du finder det du søger et andet sted, er du meget velkommen til at bruge vores debatter og gruppechat til at dele dine tanker, meninger og erfaringer omkring din seksualitet. 
Når nu vores gruppechat starter op igen i næste uge, kunne du måske overveje at skrive et debatindlæg én dag eller to inden og spørge om der er andre der har lyst til at mødes i gruppechatten og snakke om det her emne. Hvem ved...måske sidder der andre med samme tanker.

Mange hilsner
Niels-Christian
 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program