Barbering der nede

brevkassespørgsmål

Barbering der nede

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 10 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 15 som ikke har barberet mig dernede som en af de eneste i klassen jeg ved ikke hvondan jeg skal begynde skal jeg bare tave en skarper og barberskum 

og smøre det på og skarpe eller skal jeg klippe det lidt og så skrape 

 

hjælp

Svar: 

Hej med dig.

Det er rigtig fint, at du skriver herind, da det er noget, som mange drenge på din alder tænker over. Jeg kan godt forstå, det kan være svært lige at vide, hvordan man gør, når man ikke har prøvet at barbere sig i skridtet før.

Inden du går i gang, synes jeg, du skal tænke over, hvorfor du gerne vil barbere dig dernede. Du skriver, at du er en af de eneste i klassen, som ikke har gjort det. Det behøver der jo ikke være noget forkert i, bare fordi de andre gør det. Det er meget naturligt, at man begynder at kigge efter, hvordan de andre ser ud og sammenligner sig med dem, når man er i teenageårene, men det vigtigste er, at man finder ud af, hvad man selv har det bedst med at gøre.

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil barbere dig i skridtet, så har Sexlinien lavet en rigtig god guide til intimbarbering, som du kan læse her (scroll lidt ned på siden, så kommer den). Vær opmærksom på, at din hud godt kan blive irriteret dernede, og du kan få røde knopper, især de første par gange, du barberer dig. Det kan også godt klø, når hårene begynder at vokse ud igen, men det er altså helt normalt.

Jeg håber, du finder ud af det!

Mange hilsner

Line

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program