Min bedsteveninde og ham jeg godt kan lide?

forumspørgsmål

Min bedsteveninde og ham jeg godt kan lide?

forumspørgsmål af
What_should_I_do???
Oprettet 10 år 10 måneder siden

Jeg fortæller normalt ikke hvem jeg kan lide til nogen, men som den eneste fortalte jeg det til min bedsteveninde. Langsomt for jeg stærkere følelser for ham... men så fortæller min veninde mig at hun var blevet kærester med ham jeg kunne lide.. hun havde løjet for mig i al den tid... Jeg sagde bare at det var okay og at mine følelser for ham ikke var noget... Men på det tidspunkt var jeg ikke sikker på om jeg var forelsket eller ej. Mit spørgsmål til jer er "kan jeg stadig stole på hende?" Hun betyder alt for mig... men jeg kan bare ikke klare at se dem sammen... jeg græder indeni... men kan jeg overhovedet leve uden hende???

Kommentarer

Veninde-regel nr 1 stjæl aldrig din venindes kæreste/x-kæreste/crush
Jeg synes ikke hun lyder særlig sød, men det er jo kun dig som kan vurdere om du stoler på hende

499

Det eneste du kan gøre er, at være 100% ærlig omkring hvordan du har det, både med hensyn til fyren OG din veninde. Så du skal tage en snak med hende, hvor du fortæller hvilke følelser du har haft for ham lige fra starten og hvordan du har det, når du ser dem to sammen. Hvis hun er en god veninde ville hun kunne forstå dig, og vælge jeres venskab frem for en fyr. Hvorimod hvis hun lader en fyr stå i vejen for jeres venskab, er hun ikke værd at samle på.

477

Det eneste du kan gøre er, at være 100% ærlig overfor din veninde! Så jeg synes, du skal tage en snak med hende, hvor du fortæller åbent om de følelser, du har haft for fyren lige fra starten af, og om hvordan du får det, når du ser de to sammen. Hvis hun er en god veninde, du kan regne med, ville hun forstå dig og vælger dig frem for ham. Hvorimod hvis hun lader en fyr komme imellem jer, er hun ikke værd at samle på.

512

hej alle sammer hvad skal jeg vår min besteveninde er kæste med den fyr med jeg væl ikke vær jeg skal går nu
kan i ikke hjælp mig med det hvad skal jeg går med det hilsen hejdi

477

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program