bryster :( :(..

brevkassespørgsmål

bryster :( :(..

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 13 år 8 måneder siden

hej cyberhus jeg er en pige på 16 år som har et problem med mine bryster mine bryster er små jeg bruger 70 c i bh og det jeg HADER allermest ved dem er det mellemrum som er imellem dem. Det er ca. 1-2 cm men det er virkelig grimt og ingen af mine veninder har det. Jeg ville have det okay med de var små også jeg kunne tage en push up bh også de bsad godt men lige meget hvda bh jeg bruger er mellemrummet der stadig og det går mig rigtig meget på for jeg vil gerne have de er pæne så min kæreste også virkelig godt kan li dem. Han siger han elsker dem alligevel og elsker at tage på dem men jeg hader virkelig det mellemrum kan man virkelig ikke gøre noget for at få det væk???????

Svar: 

Hej med dig

Der er rigtig mange piger, som er utilfredse med deres bryster og ofte er det uden grund. Alle piger har forskellige størrelser og former, nogle har mellemrum mellem brysterne, andre har ikke, nogle hænger, andre strutter. Det er positivt, at vi ikke er ens alle sammen.

Du skal også vide at alle piger får mellemrum mellem brysterne når de bliver en smule ældre og det vil dine veninder også få. Det er helt naturligt

Ofte sker der det, at piger, som er utilfredse med deres bryster, lærer at kunne lide dem, som de er. Efterhånden som man bliver ældre, får man flere og flere positive kommentarer om sine bryster af forskellige kærester og veninder, og så bliver man også selv gladere for dem.

Jeg kan høre på dig, at du ikke synes mellemrummet mellem dine bryster er pænt. Jeg har et enkelt godt råd til dig. Gå ind i en butik, hvor de sælger undertøj og få dem til at tage mål og fortæl dem om dit problem. Så kan det være, de har en god løsning til dig. Men du skal vide, at langt de fleste piger har mellemrum mellem deres bryster, og det er helt normalt at have. Det er i hvert fald ikke noget, du skal skamme dig over.

Husk på, at din kærestes mening virkelig betyder noget, og du skulle måske lytte til ham og tro på det, når han siger, han godt kan lide dine bryster som de er og at de er pæne. Begynd på at tænke positivt om dine bryster, kig på dem i spejlet og smil til dem, vær glad for de er der.

Med venlig hilsen Jane

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program