Hej Claus

brevkassespørgsmål

Hej Claus

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 7 måneder siden

Hej. Jeg vel Gerne have (Seks Pack) inden sommeren 2011, Hvordan for jeg det hurtigst muligt?

Svar: 

Hej med dig

At træne sig til en "six pack", rummer flere ting du skal være opmærksom på. Og da du ikke skriver så meget om dig i mailen, så skriver jeg lidt forskelligt og så kan du bruge det du kan.

Det vigtigste for at opnå en flad mave, hvor mavemusklerne træder tydeligt frem, er det man putter i hovedet af mad og drikke. Hvis man spiser fedt og drikker masser af væske med stort indhold af kalorier, fx sukker, kan det mål blive meget svært at nå.

En anden ting der spiller ind er, hvordan din krop er skruet sammen lige nu, fx om du vejer for meget og om du i forvejen har trænede og rimelig synlige mavemuskler. Hvis du vejer for meget og derfor har fedt på maven, skal det først væk, før man kan se mavemusklerne.

Hvordan du spiser, skriver du ikke noget om og heller ikke hvad du vejer. Men hvis vi går ud fra, at du er som de fleste teenagere der har en god vægt og at du spiser så du ikke tager for meget på, handler det om træning.

Der findes et hav af måder du kan træne din mave på. Jeg vil helt klart foreslå dig, at tale med en uddannet fitness instruktør eller idrætslærer på skolen, om hvilke øvelser du kan lave for at nå dit mål hurtigst muligt. Mange hopper nemlig bare ud i at træne deres mave, uden at tænke på andre muskelgrupper. Forkert træning kan give både direkte skader på ryg og mave og på den måde man holder kroppen, som så igen kan give andre skader.

På denne side, kan du finde en artikel der kort beskriver et par gode øvelser og hvad du skal være opmærksom på.

Pøj pøj med din fortsatte træning.

Venlig hilsen

Claus

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program