hjælp mig!!!

brevkassespørgsmål

hjælp mig!!!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 5 måneder siden

hej, håber du kan hjælpe mig. her kommer mit spørgsmål hvordan onaner man som pige

Svar: 

Hej med dig.

Først vil jeg gerne sige at det er helt naturligt at onanere og det er en god måde at lære sin krop bedre at kende på.

Hvis du aldrig har onaneret før, så synes jeg du skal starte ud med bare at røre dine bryster, inderlår og andre følsomme steder. Det er der også mange piger der gør, når de onanerer. Ellers onanere de fleste piger med hånden. Lige mellem urinrøret og det sted hvor skamlæberne mødes sidder klitoris og det er den der er vigtig her. Klitoris er en lille knop som er ca. på størrelse med en ært. Den er dækket af en lille hudfold og det er vigtigt, fordi klitoris er vanvittigt følsom. Når piger onanerer, er det almindeligt at de med et par fingre gnubber på klitoris. Nogle gnubber op og ned, andre fra side til side og andre igen i cirkler. Der findes mange måder at gøre det på, og det handler bare om at finde ud af hvad man selv kan lide.

Man kan også onanerer på andre måder. Nogle gør det med brusehovedet når de er i bad, nogle gnubber sig mod en pude, armlænet på en stol, et cykelsæde eller noget helt, helt andet. Det er fint, så længe det føles rart og ikke er farligt.

Der ligger også en artikel herinde på Cyberhus der hedder Onani for piger. Det er en rigtig god artikel der fortæller endnu mere om hvordan onani fungerer hos piger.

Jeg håber mit svar kan hjælpe dig.

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program