er det ok

brevkassespørgsmål

er det ok

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 4 måneder siden

hej :-) jeg føler lidt min veninde er overbeskyttende. hun bryder sig ikke om at jeg snakker med andre piger. hun gør det samme med sin kæreste. jeg ved ikke hvad jeg skal sige til hende. det irritere mig faktisk :-( hilsen ES

Svar: 

Hej ES

Jeg kan godt forstå, hvis det kan det irriterer dig, at hun er overbeskyttende. Det er meget naturligt, at du kan føle sådan, når du ikke føler du kan snakke med andre.

Jeg tænker at grunden til, at hun er så overbeskyttende er fordi, at hun måske er bange for at miste dig. Sådan er det garanteret også med hendes kæreste. Hvis hun er glad for at have jer tæt på, så kan det måske være svært for hende at se, at I også snakker med andre piger. Det kan også sagtens tænkes at hun bliver jaloux, når I også vil snakke med andre piger end med hende.

Jeg synes du skal prøve at fortælle din veninde, at du synes hun er lidt overbeskyttende. Måske kan det være lidt svært at fortælle uden hun bliver ked af det, men hvis du siger det på en pæn måde, tror jeg at det kan blive meget bedre mellem jer. Du kan prøve at sige noget med, at du er virkelig glad for at have hende som veninde, men at du også ind imellem har brug for at snakke med andre. Prøv at forklare hende på en pæn måde, hvilke tanker du har, så kan det være at hun vil forstå.

Jeg håber du finder en god måde at sige det til hende, så du ikke skal gå og være irriteret over hende. Så tror jeg også I vil få et bedre venskab.

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program