Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Hej Cyberhus... Jeg onanerer ikke så tit, pga at jeg hver gang jeg har cummet (Efter 1min cirka) trækker bukserne ned over og så nogle minutter efter bliver jeg vildt våd dernede og der kommer endnu mere ud, hvorfor det? Det er ret ulækkert, hvis jeg foreks. står og skal i byen eller noget og skal have en spiller inden, så jeg helt ulækker klistret dernede?

Svar: 

 Hej Anonym

Det er lidt surt at skulle i byen med våde bukser...det kan jeg godt se. Men det du oplever er på ingen måder unormalt. Når du onanerer og kommer kan der sagtens sidde rester af sæd inde i din penis(i sædlederen) som så lige så stille løber ud efter lidt tid. 

Det er ikke sikkert at det gør den store forskel, men hos nogen kan det hjælpe at prøve at "skubbe" resterne af sæd ud ved at klemme din penis forsigtigt fra pungen og mod hovedet. Ligesom hvis du skal have tandpaste ud af en tube. Måske vil der så ikke løbe helt så meget ud senere. Men som sagt er det helt normalt, og det bedste råd jeg ellers kan give dig er at du sørger for at onanere i god tid inden du skal i byen så de resterne af sæd kan nå at løbe ud og du så kan vaske dig, så du undgår klistrede underbukser. 

Venlig hilsen

Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program