hvorfor nu det

brevkassespørgsmål

hvorfor nu det

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

hej alle sammeen jeg er en pige på 12 år snart 13 og jeg har virkelig brug for at dele noget med jer her kommer det jeg var hjemme for at sove hos min inder vininde og hun har en storebror mor far og 2 onkler og alle var hjemme når men jeg kommer der hjem og alt det der vi hygger med den ene onkel og spiller kort og min vinende kan ikke så godt lide at sove inde på hendes værelse så mig og hende kun os vi sov inde på morens og farens værelse og så faldt vi i søvn og jeg vågner så fordi (græder) fordi at der er en hånd der rør mit andsigt øøhhm..... jeg ligger med sidden til ham der ligger der så jeg kan ikke se hvem det er og min vinende sov så ja men den hånd køre så længere ned ad min krop og til sidst ind til min brystkasse og det endeste jeg har på er underbukser og en bluse øøhhmm... han rør mit bryst og tar hånden ud og hurtigt tar han den ned til min numse han rør rundt og jeg ligger bare helt stiv og ved ikke hvad jeg skal gøre men den der hånd går så et være sted hen den går ned i mine underbukser han prøver at vende mig om men jeg lades som om at jeg er ved at vågne og jeg bevæger mig lidt i det at jeg bevæger mig der sparker jeg til min vinende for at vække hende det gør jeg 3 gange og det virkede han skyndte at tag sin hånd op og sætter sig op hun gnider øjne og så lige pludslig snakkér de indisk og som jeg kunne se lød det lidt som om at han spurgte om han skulle lige sig over til hende og så rejser han sig og går over til hende da han lagde sig ned begyndte hun at rykke længere ind til mig og han gik da han gik så jeg at det var den ene onkel den onkel jeg spillede kort medog så lå.......der lå jeg bare og tænkte HVAD FANDEN SKER DER og så lades jeg som om at jeg vågneer lidt og lidt efter kommer den anden onkel ind og vækker os vi gør klar til skole og vi er på vej til at gå lige inden siger vi farvel og der opdager jeg at det kun er dem der er hjemme så der var jeg mest bange for at de have lavet et vædemål eller noget når men vi går i skole og det første jeg går er at jeg smider mine ting skynder mig at finde vores matematik lære for ham havde vi i første time jeg finder ham og slæber ham med ud i et koste skab så vi var alene og jeg fortalte alt det der var sket og han løb ned på kontoret og sagde det de ringede til min mor og vi snakkede om det og vi snakkede med politiet og alt det der men da alt var på plads undtagen retten så siger politiet at han havde spurgt så mange gange om han måtte blive i danmark at de sendte ham tilbage til indien og hvad sker der lige for det han havde jo ikke fået sin dom og der blev jeg ked af det jeg græd mig i søvn i 48 dage men jeg ville bare lige have at i ved hvad der forgår i verden og andre ved det men jeg kunne også godt tænke mig at vis i vil forklare mig hvorfor han ikke skulle have sin dom

Svar: 

Hej med dig..

Hvor var det bare en forfærdelig oplevelse du havde den nat og hvor er du bare sej, at du sagde det med det samme. Det er jeg rigtig glad for at høre og jeg håber du har haft nogle gode snakke med din lærer og dine forældre om det der skete.

Det er rigtig godt spørgsmål du stiller og jeg kan godt forstå at du gerne vil have, at han fik sin sraf. Men det er også meget svært for mig at svare præcist på, fordi jeg ikke kender sagen helt og ved ikke hvad politiet og retten har vidst og hvorfor de tog den beslutning om at sende ham hjem til Indien.

Jeg kan fortælle dig, at der er noget der hedder "tålt ophold" i Danmark og det kan godt have noget med det at gøre. Det betyder, at folk der kommer fra lande hvor de er i fare kan være i Danmark i en periode, men de kan ikke få asyl fordi de på en eller anden måde har gjort noget forkert et andet sted i verdenen. Det vil sige de kan ikke få lov til at blive i Danmark i lang tid og de kan ikke blive danske statsborgere.

Hvis de så laver noget ulovligt mens de er her, og det gjorde han den nat, så vil de blive sendt hjem med det samme. Måske er det noget lignende det der er sket.

Men det kan også sagtens være at politiet i Indien har fået at vide hvad han har gjort og på den måde bliver straffet i Indien.

Jeg kan godt forstå du gerne vil have svar på det og måske kunne du prøve at spørge dine forældre og din lærer, om ikke du kan få et ordentligt svar, fordi det er faktisk noget du går og tænker på. Så jeg vil foreslå dig, at du prøver at snakke med dem igen om det er.

Jeg håber du kan bruge mit svar og at du har det godt..

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program