Er jeg unormal?..

brevkassespørgsmål

Er jeg unormal?..

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hejsa.. Jeg vil bare høre om jeg er Unormal, Nu skal i høre. Min ven har 2 hunde. En dag, Skulle jeg på toilettet og en af hans hunde gik med.. Så fik jeg en skør ide nemlig at hunden skulle give mig '' Blowjob ''. Jeg satte mig ned og hunden slikkede ekstremt, det var super dejligt!.. Jeg har gjort det med den måske 5-6 gange og har stadig lyst da det er en mega dejlig følelse. Er jeg Unormal?..

Svar: 

Hej med dig

Det er helt normalt, at være rigtig liderlig i din alder og have lyst til, at afprøve nogle ting sexuelt. Det er på grund af, at nu når du er teenager, er du begyndt og danne nogle hormoner inde i din krop. Du danner f.eks. masser af et hormon der hedder testosteron, som kan gøre dig meget liderlig og give dig lyst til forskellige former for sex.

Men det er unormalt, at få dyr til og tilfredsstille sig, for selvom det ikke er ulovligt så er det meget forkert. Derfor skal du overveje, om det ikke skal stoppe.

Du kan måske i stedet for, tilfredsstille dig selv ved, at onanere og hvis du mangler lidt inspiration til hvordan du onanere bedst muligt, kan du kigge på dette link.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program