min kat

brevkassespørgsmål

min kat

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 14 år 7 måneder siden

hej cyberhus, min kat blev kørt ned den 27 agust jeg græd da jeg fik det afvide jeg gik ik i skole jeg har haft katten i 2 år jeg kan barre ikk give slip af tankerene så vi køber en ny kat vi tror det hjælper. katten lå uden for tæt ved mit hus min papfar var på vej hjem fra arbejd kl 12 ca så så katten ham så løb den efter ham så kom bilen og klask sagde det han trode det var et brædt der var på vejen som hamder kørte over han gik der over han tænkte jo på bil dække at de kunne punktere men jo tættere han kom kunne han se at der var en hale og så så han så at det var min kat håber i ved hvordan man får tankerene ud den kat der er død http://i30.tinypic.com/2kkor8.jpg http://i30.tinypic.com/fwomfo.jpg den vi har/skal købe http://i25.tinypic.com/15oxnc1.jpg

Svar: 

Kære dreng på 12 år.

Tak for din mail, og sikke nogle søde billeder af din kat. Jeg kan godt forstå du er ked af det. Det er svært at miste en kat som du holder af.

Du spørger, hvordan du slipper tankerne om din dejlige kat og jeg kan kun svare, at du
allerede er godt på vej. Du græder og fortæller om det og på den måde vil du langsomt
komme videre.

Du vil altid have minder om din kat - men du vil også acceptere at den er død og så blive parat til at holde af den nye kat du får.

Det er dejligt at høre, at dine forældre forstår din sorg og synes at du skal have en ny kat .
Tænk med kærlighed på din døde kat og glæd dig til at få en ny.

hilsen Anne-Marie.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program