Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 13 år 9 måneder siden

Hej :) Når jeg onanere giver jeg mig selv fingre og simulere klitoris men, jeg får ikke orgasme! og en sidste ting vil i give mig indspiration hvordan jeg kan onanere og nogle stillingere som gør det bedre :) KH. Mathilde

Svar: 

Hej Mathilde.

Tak for dine spørgsmål til cyberhus lystværelse.

Når man onanerer lærer man sin krop at kende. Man lærer at mærke efter det der er dejligt og det man ikke bryder sig så meget om. At give sig selv en orgasme kræver, at man har øvet sig rigtigt mange gange og nyder sin egen krop. Nogle bruger deres fantasier for at stimulere sig selv til lyst og orgasme.

Orgasmer er meget forskellige. Nogle er kun et lille glimt at vellyst (en lille elektrisk følelse i underlivet) når man stimulerer sig selv. Andre orgasmer er dybere og mere intense (de kan mærkes i hele kroppen i lang tid). Jeg tror ikke du skal jagte orgasmen, fordi med en orgasme handler det om at man kan give slip og slappe af, trække vejret dybt.

Nu ved jeg ikke hvilke stillinger du specifikt har prøvet. Det er faktisk kun din fantasi der sætter begrænsningen. Men til inspiration vil jeg foreslå at du prøver at bevæge dit bækken imens du onanerer, både på maven og liggende på ryggen. Du kan også prøve at bruge vand fra brusehovedet på bryster, mave og omkring og lige på din klitoris, rør samtidigt ved dine bryster.  

Jeg håber dette er lidt inspiration.

Mange sommervarme hilsner Mette M;-)

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program