Troskab

brevkassespørgsmål

Troskab

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 13 år 2 måneder siden

Hej. Jeg har et par venner som jeg ikke kan gå fra, jeg føler at jeg ikke kan vælge imellem dem, de er pisse uvenner og jeg kan ikke få dem til at enes, og jeg er lidt bange for de begge forlader mig, det er så 2 gode veninder og jeg kan ikke vælge imellem dem hvad skal jeg dog gøre? Kan i hjælpe mig?

Svar: 

Normal
0

21

false
false
false

DA
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:"Tabel - Normal";
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Calibri","sans-serif";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Hej.

Jeg kan godt forstå du synes, at det er en frustrerende situation at stå i. Det er ikke rart når ens gode venner bliver uvenner, og endnu værre, når du også føler dig i klemme imellem dem.

Du skriver, at du ikke føler du kan vælge imellem dem, men det behøver du vel heller ikke? Det lyder som at det er to gode venner du har, og derfor vil det være super ærgerligt, hvis du var nødt til at vælge den ene frem for den anden. Og det ville heller ikke være fair overfor dig, hvis de bad dig om at vælge, hvem du helst vil være ven med.

Jeg synes, at du skal fortælle dem hvordan du har det og hvor svær en situation det er for dig. Sig til dem, at du føler du skal vælge imellem dem, men at du faktisk gerne vil være venner med dem begge to, - det bliver de nødt til at respektere, også selvom de ikke kan enes. Og så kan I lave den aftale, at når du er sammen med den ene, så snakker I naturligvis ikke om den anden. Og omvendt. På den måde undgår du at høre dem bagtale hinanden, og du slipper for at skulle tage stilling til, hvad du synes er rigtigt og forkert i deres konflikt.

Du skriver også at du er bange for at de begge forlader dig. Nu kender jeg ikke årsagen til at de er blevet uvenner, men ud fra det du har skrevet, lyder det ikke som om at det har noget med dig at gøre? Derfor tror jeg heller ikke, at du skal være bange for, at de ikke vil snakke med dig mere.

Det er rigtig flot at du har prøvet på at hjælpe dem til at enes igen og ærgerligt at det ikke lykkedes. Jeg synes, du skal vide, at det ikke er unormalt at teenagepiger bliver uvenner, for derefter at blive gode venner igen, når der er gået noget  tid. Så det kan være at dine to veninder har brug for en pause fra hinanden, og så bliver gode venner igen.

Jeg håber du kunne bruge mit svar og at dine venner får løst deres konflikt.

Venlig hilsen

Nina

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program