behåring

brevkassespørgsmål

behåring

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hej. Jeg er en dreng på 15 år, som har meget kropsbehåring. Specielt mellem benene. Jeg kan godt holde hårene nede, men de dækker et meget stort område. mit spørgsmål er, hvad kan jeg gøre så mine kønshår ikke dækker et så stort område mellem benene? Ville hårene vokse ud igen hvis jeg hev hårsækken med op? har prøvet at hive hårsækken med op med en pincet, og jeg syntes ikke at det gør ondt. Det tager bare meget lang tid, at gøre det med alle hårene når det er så mange. Hvad skal jeg gøre? Svar venligst hurtigt, på forhånd tak.

Svar: 

Hej dreng, 15 år

Tak for dit spørgsmål.

Jeg kan godt forstå at du kan synes det kan være træls med meget kropsbehåring.

De fleste som fjerner kønsbehåring gør det ved at barbere sig. Det er det nemmeste og billigste, men til gengæld kommer hårene hurtigt igen og det kan klø en del.

Hvis du fik fjernet hårsækken ville det tage længere tid før de kom op igen. Det kan man enten gøre ved at trække dem ud med pincet som du har prøvet, eller ved at bruge voks. Voks kan man købe i matas eller i supermarkeder (det står tit sammen med barbergrej til kvinder - altså til benene og sådan) og der er en vejledning på pakken.

Held og lykke med det.

De bedste hilsener,

Henriette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program