Våde trusser

brevkassespørgsmål

Våde trusser

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Hej. Jeg oplever, at mine trusser bliver våde, og det føltes, som jeg har tisset i mine bukser. Det generer mig rigtig meget. Jeg finder det yderst pinligt. Jeg er 15 år og vil da godt have en kæreste, og når det sker, vil jeg godt være fri for det. Det sker gerne, når jeg er i skole, i idræt såvel som i tysk. Jeg har gået og tænkt, om det er fordi, jeg kommer til at tisse lidt. Jeg er ikke vild med offentlige toiletter og har derfor holdt mig henne i skolen, men efter at have prøve at lade vandet, oplever jeg stadig, at de bliver våde. Så jeg tror ikke, det er fordi, jeg holder mig, for det gør jeg også derhjemme, hvis jeg er i gang med at se noget spændende i fjernsynet og derfor venter med toiletbesøget, men hvor det ikke sker. Jeg har også gået og tænkt, om det var fordi, jeg sveder meget mellem benene? For i sommers, var der dage, hvor de var helt våde. Det opsod hver eneste dag, jeg ikke var hjemme. Her på det sidste er det blevet lidt bedre - der er dage, hvor det slet ikke sker. Jeg har også lige været i praktik, hvor det heller ikke skete. Ved ikke hvornår det startede, men det er mange måneder siden. Og som sagt generer det mig meget, så hvis i kan hjælpe, vil jeg være meget taknemmelig <3

Svar: 

Kære dig.
Hvor er jeg glad for at du skriver til os, fordi jeg kan mærke du er rigtig ked af din situation og det kan jeg sagtens forstå. 

Der er mange piger og kvinder der tisser i sine bukser uden de bemærker det hvilket kan skyldes forskellige årsager.  Jeg ville ønske at jeg kunne give dig et klart svar på hvad årsagen er til netop dit problem. Men for at kunne dette, er det nødvendigt med en uddybning af det du fortæller og måske en nærmere undersøgelse af dig.

Så jeg synes du skal ringe til din læge i morgen og bestille en tid. Så vil din læge snakke med dig, måske undersøge dig og sammen vil I kunne finde frem til årsagen. Herefter vil lægen kunne hjælpe dig med dit problem.

Så det er vigtigt du får ringet til din læge så han /hun kan hjælpe dig, så du ikke længere skal bekymre dig om at dine trusser bliver våde.

Held og lykke med det hele.
Kh Anne
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program