Er det lovligt?

brevkassespørgsmål

Er det lovligt?

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Mine forældre er skilt og da min mor fik en ny kæreste kom jeg til at tænke på noget. Min mors kæreste har 3 drenge på min alder og nogle år under ( 9, 11 og 12 år). Ikke fordi jeg har nogle følelser for dem, men er det lovligt at komme sammen og blive gift med sine halvsøskende? Man er jo ikke rigtig i familie med hinanden? Undskyld vis det var et dumt spørsmål..!

Svar: 

Hej med dig

Det er slet ikke et dumt spørgsmål, faktisk et meget fint spørgsmål og det kan være lidt underligt at få en eller flere papbrødre og måske på ens egen alder. Så det er helt logisk at du kommer til at tænke på det med kærlihed.

Der er ikke noget ulovligt i at blive forelsket eller blive kærester med sin papbror, men det  kan jo godt blive lidt indviklet. Hvis der er følelser og hvis for eksempel man bliver uvenner og ikke vil være kærester mere, så skal man alligevel se hinanden hver dag og være sammen med hele familien.

Så hvis man bliver forelsket og tænker på om man skal være kærester, så synes jeg dte er vigtigt at få snakket med sin mor om det, så man kan få snakket ordentlig om det.

Jeg håber det var svar nok for dig..

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program