Forstår det ikke

brevkassespørgsmål

Forstår det ikke

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 11 år 8 måneder siden

Jeg forstår ikke pigerne jeg kontakter det er sådan at jeg er vild med en men veninde og hun har fået det afvide men hun vidste ikke hvad hun skulle sige, det er sådan at hun svare kun når hun vil sidste gang jeg skrev til hende og hun ikke svarede sagde hun at hun kom fra det, det har jeg lidt svært ved at tro på, svare jeg ikke på hendes beskeder spørger hun hvorfor jeg ikke svare og hvad jeg laver, en af hendes veninder sagde til mig at jeg kimer hende ned nogle gange men det mener jeg ikke at jeg gøre. Hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt forstå, at du er frustreret over situationen. Det er også virkelig irriterende at sidde og vente på svar fra en, og så ikke modtage noget. 
Du skriver, at du er rigtig god til at skrive til hende, men at hun ikke er lige så god til at skrive til dig og endda glemmer at svare dig. Det kan være fordi, at jeres interesse for hinanden ikke er helt de samme. 
Det virker som om du er rigtig glad for hende og gerne vil snakke meget med hende, mens hun kun virker interesseret i at snakke af og til. At hun kun svarer nogengange og  at veninden siger, at du kimer hende ned kan være et udtryk for, at hun faktisk synes, at det er for meget. 
En god idé kunne være, at skrive færre sms'er til hende, så hun ikke føler, at du bombarderer hende, men i stedet for bliver glad, for de smser, hun får. Så kan det også være, at hun bliver bedre til at svare og ligefrem bliver nysgerrig, hvorfor hun ikke hører fra dig hele tiden. Og hvis hun er interesseret i dig, vil hun helt sikkert skrive til dig og høre, hvordan du har det, og hvad du laver :)
 
Piger kan godt være lidt særlige på det område. Nogle piger kan godt lide at kæmpe lidt for fyrene, og går efter fyre, som de synes er uopnåelige. Når du bliver ved med at kontakte hende, kan det være, at hun synes, du bliver for let at få fat i og måske ligefrem kedelig.  

Jeg håber, at hun bliver bedre til at skrive til dig- og hvis ikke, så er det måske et tegn på, at hun ikke er rigtigt interesseret i dig og slet ikke er den rette pige for dig. Husk, du fortjener en som værdsætter dig og de ting du gør :)

De bedste sommerhilsner
Simone

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program