Nervøs....

blogindlæg

Nervøs....

Skrevet af
MikkelL
Oprettet 11 år 1 måned siden

Hej derude :-)

Nøj hvor har det været nogle fantastiske dage med dejlig solskin, hvor er det bare dejligt.. Det var som om at jeg kom op ad det der lille triste hul, som man godt kan få når det bare er grå vejr. Jeg havde nogle fantastiske dage i Aarhus med mine forældre, det er simpelthen sådan en dejlig by, og jeg savner den helt vildt. Hvis jeg nogensinde skulle flytte fra Odense, så skulle det nok være Aarhus. Det er bare blevet hverdag at bo i Odense, fordi jeg har boet her i 15 år. :-) 

Jeg er også på en måde rigtig bange, jeg skal nemlig på sygehuset på mandag, godt nok er det bare et tjek, men for ca. 1 år siden fik jeg lige pludselig de tegn som jeg havde, da jeg havde min blodsygdom, som jeg blev opereret for, og jeg er simpelthen så bange hver gang jeg skal til læge eller sygehus og have taget blodprøver. Det er også vildt underligt, for den kan jo ikke vende tilbage da jeg er opereret. Bare den frygtelig tanke om at hvis den nogensinde skulle vende tilbage igen, jeg kan simpelthen ikke klare at skulle igemmen det hele igen. Det er simpelthen for hårdt, så jeg går simpelthen bare og håber at det hele ser fint ud på mandag, og de kan forklare mig hvorfor jeg får de symptomer igen på min sygdom. 

Jeg står muligvis også og skal opereres i min næse. Jeg bliver ved med at næseblod og det er jo vildt irreterende, men heldigvis er det et mindre indgreb hos øre- næse hals lægen, så det frygter jeg ikke meget, selvom jeg godt kan være lidt bange. 

Nå, men jeg prøver at tænke de bedste tanker om på mandag. Jeg vil smutte igen.

Hej. :-)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program