holdt uden for

forumspørgsmål

holdt uden for

forumspørgsmål af
tænkeren
Oprettet 11 år 7 måneder siden

 som der nok er mange der ved gør det meget ondt at blive holdt uden for for de fleste gør det ihvertifald 
men på en måde er det som om nogle mennesker er bestemt til ikke at må være en del af det hele tag nu mig selv jeg har fået at vide jeg er en sød og flot drenge en del gange men stadig bliver jeg holdt uden for og gang på gang overset hvis ikke lige man kan sige nogle af de ting som er seje og sådan går i det rigtige tøj og nu siger i sikkert at jeg er i dte forkerte milijø jeg får på efterskole lige nu og det er en god efterskole flinke mennesker men dog er det stadig som om jeg ikke er en del af denne skole jeg bliver altid glemt og jeg prøver skam og gøre så folk kan se jeg findes men det stadig som om jeg bare er luft er der nogle der har nogen råd eller noget da dte kunne være rart fordi jeg vil så gerne være en del af det og det er ret træls at skal gå og føle sig uden for hele tiden fordi man er uden for hilsen ham der har tid til at tænke

Kommentarer

 jeg syntes du skal prøve at snakke mere med folk og deltage mere! det lyder lettere end det egentlig er men prøv! har selv gjort det. Det hjælper!

607

 men det dte for jeg er meget social og sådan lige så meget som alle andre men stadig 

664

Jeg kender det også. Jeg blev og også gennem hele min skoletid og gymnasietid holdt udenfor. Blev ikke inviteret til fester og sociale arrangementer. Når jeg kom ind i klassen blev jeg behandlet som luft. Min lærer kunne ikke huske mig efter 0.5 år så jeg fik fravær for alle mine timer og jeg sad på forreste række. I starten var jeg meget udadvendt, men som tiden gik blev jeg mere og mere stille. Til sidst tror jeg at jeg ubevidst signalerede til folk at de bare skulle holde sig væk for jeg var ikke det værd.
Det er faktisk mobning at ignorere folk! Det er ikke dig den er gal med, det er dem som er dumme. Kan du ikke gå til noget hvor der er andre som deler dine interesser? Ellers findes der rundt i danmark mødesteder for ensomme unge som hedder ventilen. Prøv at find deres hjemmeside på nettet.

673

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program