Sex med kæresten.

forumspørgsmål

Sex med kæresten.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 8 måneder siden

 Hey :) 

Når man nu skal gøre det den første gang hvordan skal man så lægge op til det? stillinger osv.

Hvis i har nogle gode erfaringer så bare skriv. Er virkelig på bar bund med alt det der hvordan man skal gøre og lægge op til det.

Skal begge parter være glat for neden og hvordan går man sån der ikke kommer en pinlig øjeblik mit i det? 

På forhånd tak for hjælpen :D 

Kommentarer

Hejsa dreng eller pige:P

 

snak om det: det er altid en rigtig god ide at snakke om det før man gør det:) fortælle hvad man gerne vil og hvad man ikke vil, fortælle om ens lyster og erfaring osv. i det hele taget så få snakket igennem hvad i GERNE vil og hvad i IKKE vil:)

at lægge op til det: jeg ville nok sige at når i kyssede og kælede lidt så kunne i f.eks. røre hinanden og lege lidt med hinanden og prøve lidt forspil inden det rigtige sex;)

glat eller ubarberet: det er meget forskelligt hvad folk tænder på:) nogen piger tænder på hår og nogen kan ikke lide det, nogen drenge tænder på hår og nogen kan ikke lide det... det er også derfor det er klogt at snakke om det inden:)

pinlige øjeblikke: nu lyder det lidt som om det er jeres første gang og der vil altid komme nogen akavede øjeblikke men det hører altså til første gang:) selvom man ønsker den perfekte første gang så går det hele ikke perfekt<3 men den er perfekt hvis det er det rigtige at gøre:) hvis det føles rigtigt så ved du at det bliver perfekt sammen med den her fyr/pige:)

husk: i skal huske sikker sex(kondomer beskytter mod kønssygdomme og så pigen ikke bliver gravid og p-piller beskytter kun imod at blive gravid, så jeg anbefalder kondomer):) og i skal huske at ingen skal presses til noget

 

-knuzz C

 

544

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program