Krummerik / Pik-Operation

forumspørgsmål

Krummerik / Pik-Operation

forumspørgsmål af
Anonym..
Oprettet 11 år 9 måneder siden

 Hej Cyberhus :-) 

Jeg er en 14 dreng som har haft 3 forhold på cirka 6 måneder alle sammen. Min nuværende kæreste og jeg er begyndt at snave hårdt og jeg har snakket med hende om sex, finger, hvad hun har lyst til osv.. Men altså vi er begge rigtig glade for hinanden og jeg giver hende snart finger, men er ikke 100% på hvordan man gør! Skal det være hårdt, hurtigt, blødt, langsomt, røre fingeren rundt, hvilke bevægelser osv.

- Og vi har også snakket om måske at have sex snart. Men er lidt flov over min pik :-/ Den er normal størrelse, men plejer et stykke med venstre. Cirka 40 grader... Er det for meget til at jeg kan fuldføre et samleje? Så har overvejet lidt en pik-operation og har også læst noget om det. Men er det normalt at få som 14 årig? Eller for tidligt? Og skal man snakke med sin læge OG forældre om det? For jeg synes det er pinligt at snakke om min pik med mine forældre. Også selvom min mor er læge og vant til at se pikke hver dag.

Tak på forhånd! :-) Ps. Ved godt det er forskelligt fra pige til pige hvordan hun bedst kan lide st få finger, men vær sød og skriv hvordan det er mest normalt at give! Og skal man bruge 1- eller 2 fingre?

Kommentarer

Som du nok allerede har læst dig til, så er det ret normalt, at pikke krummer mere eller mindre den ene eller den anden vej når de er stive. Så først og fremmest - der er ikke noget at være flov over, det er ret normalt.

Hvis du har mod på det, og din kæreste er med på det, kunne I evt. prøve jer frem og se om det fungerer?

På netdoktor skriver de, at der kan opstå problemer allerede ved en drejning på 30 grader http://www.netdoktor.dk/sex_samliv/fakta/krummerik.htm

Så hvis det ikke fungerer, så gør som de skriver derinde, tag et billede af dyret mens du har erektion og tag det med ind til din læge. Han eller hun vil så kunne hjælpe dig videre i systemet.

Under alle omstændigheder - ingen grund til at blive desperat! Den skal nok komme til at fungere for dig :-D

Angående at give finger - så er der vist ingen almen opskrift der virker for alle. Jeg vil råde dig til at gå forsigtigt frem, start med bare at lægge fingeren hen over hendes f##sse og snav osv. til du kan mærke at hun er godt våd, og gå så langsomt frem derfra med en finger :) søg på nettet du vil kunne finde mange opskrifter tror jeg! Held og lykke med det hele.

639

 Okay, tusind tak for svaret :-) For jeg har aldrig fået noget at vide om det i skolen, forældre eller noget som helst andet sted. Er virkelig glad for denne hjemmeside :-)

- Men som jeg spurgte om. Er det så for tidligt at få en operation? 

637

 Hey, det er meget forskelligt fra pige til pige, men du kan søge andre steder på nettet. Der er 1000 af opskrifter, som virker 100% ;-)

 

held og lykke.

702

 Nu har jeg læst noget om at give finger. Du har rent faktisk ret! Der er MASSER af gode sider, hvor man kan læse om det. Tak :-)

636

start roligt og derefter så prøv dig frem og spørg hvad hun kan lide:)

 

jeg syntes faktisk at du skal være stolt over din penis... den er jo din og helt unik og vi piger dømmer ikke rigtigt på det medmindre du gør os opmærksomme på det, så bare slap af! husk at vi er lige så nervøse og bange og der er også noget galt med os, man er ikke perfekt!<3 den burde rette sig ud med tiden men det er faktisk helt normalt. vi syntes det er fedest når i selv er stolte over det

655

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program