Digt til drenge-vennen

forumspørgsmål

Digt til drenge-vennen

forumspørgsmål af
Pige 17
Oprettet 12 år 1 uge siden

 
 
I never really knew you, you were just another friend,
But when I got to know you, I let my heart unbend.
I couldn't help past memories that would make me cry.
I had to forget my first love and give love another try,
So I fell in love with you and I'll never let you go.
I love you more that anything, I just had to let you know.
And i you ever wonder why I don't know what to say,
Just remember one thing: I love you in every possible way.
 

Et digt som jeg skrev i nat... Det er til min bedste ven, men jeg tør ikke sende ham det.

Vi begynte at skrive sammen i august 2011, pgr af noget underholdning på en camp, der gik ud på at et par skulle ud at se Titanic. Jeg fik hans nummer og så lavede vi grin med Titanic-skoretrikket og aftalte, at når vi kom hjem skulle vi altså til at se Titanic. Men da vi kom hjem ville han ikke alligevel, for han havde set den 8-9 gange.. Jeg havde kun set den én gang. Så vi aftalte at se Armageddon, men det blev hurtigt glemt. Her for nylig snakkede vi sammen på skype, og jeg spurgte ham om vi ikke skulle ta' og se Titanic i 3D, for den går i biffen et stykke tid endnu.. Men han havde allerede skaffet sig en date. Han skulle på double-date med sin ven og to piger. Jeg er skuffet over at han ikke valgte mig. Jeg VED godt at han ikke har de samme følelser for mig, som jeg har for ham. Men han siger altid ting som "jeg elsker dig" til mig, og vi skriver sammen HVER DAG! Mest om natten, men ikke så meget for tiden.

Jeg forelskede mig i min bedste ven, og det stinker! Jeg vil ikke miste ham, for jeg kan fortælle ham alt? Men jeg kan heller ikke leve med, at vi "kun" er venner. Jeg vil gerne noget mere end det.

Han ved godt, hvordan jeg har det.. Eller det gør han, hvis han tager alt seriøst, som jeg skriver. Jeg skriver "jeg elsker også dig" tilbage til ham, jeg laver digte til ham, og han laver digte til mig. Vi opfører os som et par. Men den nærmeste kropskontakt vi har haft er når jeg krammede ham farvel efter en camp i januar 2012, hvor jeg troede at vi aldrig skulle ses igen, for der var opstået en misforståelse mellem os. Men vi blev ved med at være venner, vi fik løst problemet. Vi har aldrig holdt i hånd, aldrig sådan rigtigt krammet, og slet aldrig kysset. Vi var tæt på at kysse én gang, men jeg sagde nej, jeg ville ikke ødelægge vores venskab. Det var før jeg blev forelsket i ham.

 

 

Kommentarer

Hejsa,

Jeg vil meget gerne prøve at se om jeg kan hjælpe dig, sig har jeg ikke stået i samme situation...
Se, du skrev jo at I en enkelt gang var tæt på at kysse, men at du endnu ikke var vild med ham på det tidspunkt. Så kan det være at han tror du heller ikke er vild med ham nu, og han ikke tør prøve på noget, bange for at ødelægge jeres venskab. Derfor synes jeg du ærligt skulle snakke med ham om det, og du kunne starte ned at sende digtet. Og lige et spørgsmål - hvor gamle er I?? (:

Ønsker dig held og lykke, og håber han har de samme følelser for dig

Kærlig hilsen Yours

508

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program