Fucking forvirret, fucking træls.

forumspørgsmål

Fucking forvirret, fucking træls.

forumspørgsmål af
Dreng
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej fokes. Mit navn er M og jeg bor på Fyn.

Det er første gang jeg skriver ind til sådan noget her.. Jeg skriver ikke for at få opmærksomhed men for at komme af med alt det jeg tænker. Jeg vil selvfølgelig bliver glad for at få en kommentar. But here we go:

Jeg er en dreng på 15 år. Jeg har haft et godt liv, men med nogle problemer. Jeg har været inde i kriminalitet, har røget, haft selvmordstanker osv.. Men det er ikke det jeg vil skrive om. Jeg er vild med drenge..

Igennem faktisk alt den tid jeg kan huske har jeg altid været mest venner med piger, og da jeg begyndte at gå i skole har jeg haft småforelskelser i både piger og drenge. Mest piger da jeg var lille men efter at jeg er kommet højt op i klasserne har jeg haft mange crush på drenge fra min alder og op efter. Jeg har altid været pisse nervøs for at få stiv pik i badet med drengene, har dog aldrig fået det fordi jeg har holdt det tilbage. Jeg har mage gange haft drømme som foregik i en svømmehal. Jeg har kun meget få gange nået at komme ud i svømmehallen, og kun en enkelt gang hoppet i fordi at jeg ofte kun når at komme til omklædningsrummet og badet. Det har været den samme svømmehal hver gang, og hver gang har jeg mødt en mand som tog mig med ind i badet og klædte mig af og rørte ved mig. Og mig ligeså med ham. En af gangene var jeg i svømmehallen sammen med de pæneste drenge fra min årgang hvor vi var helt nøgne og var i bad hvor jeg så fik stiv pik og de begyndte at grine af mig. Det var i nat jeg drømte det. Jeg har tit fantaseret mig at jeg har været sammen med en lækker dreng hvor vi har pillet ved hinanden, aldrig anal.

Jeg har også været "forelsket" i kendte skuespillere og sangere. Den seneste var Louis fra One Direction. Jeg har også været småforelsket i Justin Bieber.

I klassen når vi hører musik hører pigerne tit Justin Bieber eller One Direction, og jeg lader som om jeg ikke kan lide musikken og gør nar af nogle af sangene, men har dog indrømmet at jeg kan lide en af deres sange. Selvom jeg faktisk kan lide 90% af deres sange. Når pigerne også sidder og snakker om youtube videoer med dem så kan jeg altid genkende dem fordi jeg har set dem, men lader som om jeg ikke har set dem.

Når jeg, undskyld mit direkte sprog, onanere er det tit til billeder af mænd og nogle gange vidoer. Piger tænder mig ikke rigtig på samme måde. Jeg skammer mig så meget efter det, fordi jeg ville allerhelst stoppe med at kunne lide drenge. Jeg har dog aldrig haft nogle drengekærester, men har heller ikke tænkt mig det. Eller at springe ud.

Men alt det betyder jo heller ikke at jeg ikke også kan lide piger. Jeg tænder bare ikke på piger på samme måde som jeg gør med drenge, jeg tænder mere på deres personlighed. Jeg har haft pigerkærester, min sidste var for et halvandet års tid siden, og det gik meget godt indtil at der kom problemer m.m, men jeg var styrtende forelsket i hende. Men jeg tændte ikke på hende som sådan. Jeg er bange for at når jeg bliver voksen at jeg stadig har de følelser for drenge/mænd som jeg har, og at jeg får en kæreste som jeg ikke tænder på og dermed ikke kan få et normalt liv med "far mor og børn"

Her for tiden har jeg faktisk et crush på en pige, hun er mega sød og meget pæn. Vi begyndte at skrive sammen for et par ugers tid siden sådan med hjerter osv. men vi har kendt/vidst hvem hinanden var længe. Vi mødtes for første gang for et par måneder siden hvor vi var inde i byen sammen med nogle venner, og derefter kunne jeg lide hende mere og mere. Jeg har fået det sådan at jeg bliver helt glad for at hun skriver. Men jeg har stadig det samme for mænd. Jeg håber at mit og hendes forhold udvikler sig og jeg helt glemmer det med mænd, og begynder at tænde på hende istedet. Wish me luck!

 

Jeg er taknemmelig for jer som læser dette, det var virkelig noget jeg trængte til at komme ud med. Tusind tak til jer :-)

Kommentarer

Jeg er så glad for at jeg har læst det, for jeg har det nemmelig fuldstendig på samme måde.

 

716

Det er jeg virkelig glad for at hører! Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste :-)

720

jeg vil virkelig også gerne høre om du har rørt ved drenge i virkeligheden

642

Ja det har jeg, der var en i min klasse hvor vi havde en "flirt" og vi rørte lidt på hinanden. Jeg er ikke stolt af det..

650

men sådan virkelig røre, ved pik og sådan?

661

Ja :-(.

715

okey, jeg har nemmelig oplevet fulkommen det samme som dig, og jeg er også flov over det. Jeg prøver også at lægge det på hylden, og få mig et normalt liv, men det er svært.

583

Ja det er rigtig svært. Specielt når man ikke kan styre sine lyster og tanker..

613

præcis!

606

men er det lykkedes for dig?

663

Nej det er det ikke, langt fra, jeg vil dog prøve at kæmpe imod lysterne og prøve at fokusere

mere på piger end jeg plejer. Selvom det bliver svært!

669

Men har tanken om, at bare give slip i stedet for at kæmpe imod lysterne, ikke strejfet dig?

689

Jo det har den mange gange, men jeg føler at jeg vil kæmpe for det her, selvom det vil tage flere år.

607

ok
jeg syntes der er rart at snakke med en der ved hvordan jeg har det :-)

670

og undskyld jeg spørger. Hvorfra i landet kommer du fra?

687

Ja meget!

729

Må jeg ikke ansøge dig på et eller andet?:) facebook, skype?

670

Jo, da
på Skype, skype navn:   (slettet af moderator)

661

anmod mig lige hurtigt

665

 Hvorfor være flov over det? Burde du ikke være glad på at du indrømmer din egen seksualitet over for dig selv, og har prøvet noget du synes var ophidsende? Jeg kan ikke se hvorfor du skal være flov over at have 'rørt lidt' ved en af samme køn... Be proud ;D

kh L, pige ^^

634

Jeg har det fuldstændig som dig

654

Jeg synes det er sejt du tør skrive om dit problem, jeg håber for dig at dit ønske vil gå i opfyldelse. Held og lykke!!!

714

Tusind tak!

606

Jeg er en pige på 14 år, og jeg har det på samme måde bare med piger. Så jeg forstår dig fuldt ud!

640

 Hvor er du sej at du tør skrive det :) Prøv at hør her.. Der er ikke noget galt i at være homoseksuel, du skal ikke skamme dig. Har du set ude i den virkelige verden, hvor mange mænd der går sammen hånd i hånd? :) Har du set reallity tv, med de bøsser som er med der.. Du skal ikke være flov over dig selv, du er den du er, og du er sikkert en fantastisk person med din helt egen fantastiske personlighed. Mange drenge har det ligesom dig, og også mange piger. Jeg synes ikke du skal tvinge dig selv til at tænde på piger. Fantastien sætter ingen grænser, og der er ikke noget bedre end at fantasere om det man tænder på - og det er sundt. Ingen kan jo læse dine tanker? :) så synes bare du skal være glad for det du føler. Du er også kun et menneske som så mange andre.. Husk det!! Lyt altid til dit hjerte, vær stærk & vær ligeglad med hvad andre siger.. så kommer du langt. Held & lykke med alt i fremtiden. :) 

613

Tusind tak for dit svar og støtte! Jeg blev rigtig glad da jeg læste det. Jeg fik lidt et andet syn på min situation:-)

639

Det er jeg så glad for at høre! :) Husk, bare lev livet som du vil. Den korteste og sikreste vej til at leve et ærefuldt liv i denne verden, er virkelig at være den man virkelig er!! :) Husk at lev mens du gør det, og husk at ELSK mens du tør det (-; Ønsker dig alt muligt held & lykke i fremtiden :) Husk, du er stadig ung - der kan nå at ske mange magiste ting :) Mange knus herfra!!!

651

Hejsa (:

Okay, det jeg vil skrive nu, skal IKKE såre dig, så hvis du tror det jeg skal til at skrive vil såre dig - så undlad at læse det....

Min menig : Jeg har absolut intet problem med dig, men jeg bryder mig bestemt ikke om bøsser... Jeg vil også lige sige jeg synes du er sej at du tør sige det her!! Folk siger at er almindeligt/normalt, men det er det hvert fald ikke efter min mening. Den måde du "kæmper imod" på er nice, og jeg synes det er det rigtigste at gøre.
Måske vil du fortrydelse gav efter for dine lyster om et par år, så jeg synes ikke det er et du skal...
Men uanset hvad du vælger så ønsker jeg dig et godt liv, og håber inderligt ikke du tager et valg dig vil ændre dit liv i den væreste retning, for du virker som en temmelig sød dreng, og du fortjener et ordenligt liv!!

Håber det bedste for dig, og tænk dig grundigt om søde, tænk dig rigtig grundigt om!!

De kærligste hilsener Agenty

696

hej M

jeg er blevet lidt nysgerrig. Jeg vil gerne vide hvad der er sket siden du skrev det du skrev.
Er du kommet over det? har du fået pigen du skev om til sidst?

hilsen C

641

 Hej..
Kan sagtens forstå du er nervøs for fremtiden, men det ''normale liv'' behøver nødvendigt ikke at være far mor og børn - det normale liv er vidt forskelligt fra person til person, og det mest normale i tilværelsen er vel man skal være glad og føle sit hjerte - om det viser en vej sammen med en pige eller en dreng..
 

Jeg har selv stået i nogenlunde samme situation - men jeg fandt ud af at det normale liv for mig er at være sammen med en fra mit eget køn - jeg er glad og stolt for den jeg er i dag! :)

641

 Hej du!

Det er ret sejt at du skriver det her :)
Prøv at høre, det er i orden at være til sit eget køn. Man siger jo at det ikke skal komme an på udseende, men personlighed. Hvis det passer, hvorfor er alle så ikke biseksuelle? 
Jeg tror, at du skal lade være med at tænke, at du ikke må. Måske forstærker det bare det hele, hvis du fokuserer på at lade være? Accepter det med dig selv i første runde, uden at sige det til nogen. Så kan du efter noget tid mærke efter om det er det rigtige.
Husk at det kun er dig, det handler om og du skal ikke lade andre, eller tanken om at have en kernefamilie bestemme for dig :)

Måske er det helt forkert tænkt af mig? 
Men held og lykke, håber du kan bruge lidt af det :)

662

Du skal sgu ikke være flov over dig selv! Du er den du er. Hvem gider at være ligesom alle andre? Vær stolt over dig selv <3 og hvad så hvis du tænder på drenge? Vi er alle forskellige, og gudskelov for det! :-) du er et fantastisk menneske, når bare du er dig selv, og det kommer fra mit hjerte :-)

688

 Hejsa :) 

En af mine bedste venner er homoseksuel/bøsse så jeg ved en del om hvordan han har det som homo i dag. Kendte ham ikke da han sprang ud, men ved at han altid har haft mange pigevenner og aldrig har haft lyst til piger. 

I min optik lyder du som om at du er bange for samfundets forventninger til dig. Du skriver om "mor, far og børn" og derved måske dine forældres, families og venners reaktion, hvis de kendte til din seksualitet. 

 

Det er dumt at du holder dine lyster tilbage, det gør bare din trang til drenge/pik endnu større.

Jeg synes du skal læse historier om andre homoseksuelle, for det er det du er. Du skammer dig tydeligvis over det, men det skal du ikke. Hetero-, bi- og homoseksuelle er ens. Selvfølgelig adskiller deres seksualitet sig fra hinanden, men ellers er man jo som alle andre mennesker. Homoseksuelle er som alle andre mennesker. Der er dumme svin og så er der søde mennesker.

Mediebilledet fremstiller billedet af bøsser meget ensartet - bare se gustav - men der er jo både feminine og maskuline bøsser. Se fx. Dennis Ritter (cykelkommentatoren) - han udstråler da ikke ligefrem at han er bøsse.

Jeg synes at du skal være stolt af dig selv og acceptere dig selv for den du, om du så er homoseksuel eller bare bi. Jeg siger ikke at du skal springe ud overfor dine venner og familie, men i det mindste overfor dig selv. Det vil skabe mere balance i dit sind.

 

Læs eventuelt historierne på den hjemmeside:  http://www.spring-ud.dk/springudmag.htm

Mange af historierne handler om drengenes egen skam og nægtelse af deres seksualitet. 

 

Vær stolt af dig selv og den du er - ellers kan du ikke forvente andre er det. 

Det er modigt du tør skrive herinde :) 

 

Held og lykke i fremtiden, 

Emma

540

Hej M hvor er jeg glad for at der er andre, som har det på samme måde som mig, for alt det du skriver, minder helt præcis om mit liv fra punkt til prikke. Jeg har også mange udfordringer i livet hvad det angår sexualitet, jeg har selv meget svært ved at skabe forhold til piger, men tænder utrolig meget på drenge, det er også derfor jeg er holdt op med at tage i svømmehallen. Det er meget hårdt, at holde sine følelser og lyster tilbage, da man ikke tør slippe den løs. Man prøver at skabe et forhold til piger i håb om at lave om på sig selv, men det er gået op for mig efter årende, at jeg står magtesløs, jeg kan ikke selv styre min lyster og følelser. Så jeg er ked af at sige, at det nok bliver svært at leve på sådan en løgn, jeg ved ikke selv hvordan jeg skal forholde mig, bliver snart 20, og er ikke selv kommet videre i livet. Det væreste ville være, at jeg fortalte sandheden til mine venner og familie, det ville være en katastrofe og fuldstændig uacceptabel for mit vedkommende. Jeg ville blive nægtet at være en del af familien i forhold til familiens ære. Det er en meget mærkelig mentalitet, så jeg føler 100% med dig. Hvor er det flot at du tør, stå frem og fortælle det, jeg vil meget gerne holde kontakt med dig, og udveksle viden og følelser, hvis du selvfølgelig er frisk på det. Jeg har ikke selv stødt på nogle, som havde det på samme måde som mig, da jeg læste dit indlæg blev jeg utrolig glad, og det er derfor jeg skriver til dig. Jeg håber virkelig du skriver tilbage. Vh den annonyme fyr :) 

678

Jeg har tæt på haft samme problem, hvor jeg var forelsket i en dreng fra min klasse, men som jeg ikke har fortalt. Mange gange har vi spillet PC, og så går vi op på hans.værelse.for at høre musik, og så bagefter så viste han mig en App på hans iPod hvor man kunne lade våben, og affyre.

Så sagde jeg for sjov at jeg aldrig kunne dø, så kastede han sig over på mig og skubbede mig ned i hans seng, hvor han lagde sig ovenpå mig, og så lod han som om vi havde sex (Med tøj på)

Jeg synes det føltes dejligt, og jeg grinte også af det.

Og han havde Hummel tøj på, hummel tøj har en stof følelse, så det gjorde det ekstra behageligt

711

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program