Sove med kæreste -_-

forumspørgsmål

Sove med kæreste -_-

forumspørgsmål af
Svalen
Oprettet 12 år 1 måned siden

 Ser i... Jeg har denne her søde søde kæreste som jeg rigtig gerne vil sove sammen med. Men der er et problem.... Det er ikke fordi han ikke vil. Men ser i... Mine forældre -_-

De vil ikke have at jeg sover med ham. Jeg er altså 15 år og må ikke sove med min kæreste, selvom min veninde på 14 der er kærester med en dreng der 1½ ældre end hende må...

Det er ikke fordi jeg ikke må sove med drenge, det er bare min kæreste som ikke må ligge og sove på mit værelse. Jeg har sagt at han kan ligge på mine hynder som de andre gør.

Jeg har sovet både med min bedste ven og en af mine andre gode venner. 

Fortæl mig venligst lige hvad jeg skal gøre >:/

Kommentarer

Kan godt forstå du syntes det er irriterende. Jeg har heller ikke altid syntes mine forældre var helt kloge ;) Men de har tit ret i hvad de siger.

Men kan ikke se hvorfor lige din kæreste ikke må, når dine venner må. Måske fordi de er bange for I har sex, ikke beskytter jer og alt det. Har du prøvet at spørge hvorfor I ikke må? Kan jo være de bedre kan forklare hvorfor I ikke må :) De plejer at kunne komme med en grund. Jeg har desværre aldrig selv stået i den situation.

Men syntes du skal spørge dem ad om hvorfor og så høre på hvad de har og sige. Og er du uenig, hvilket du nok er, så snak med dem stille og roligt ;) Forhåbelig det kan hjælpe på det :)

718

hvorfor må du ikke sove med din kæreste, hvad er deres begrundelse for at du ikke må?

jeg kan ikke lige finde ud af, hvad grunden er til det ? når du gerne må med andre drenge. hvor lang tid har i været kærester?

du kan bare sige til dine forældre, at du synes det er vigtigt at i for lov til at sove sammen. fordi i holder af hinanden og så an du bare love, at i ikke kommer til at dyrke sex. måske er det det, som de er bange for ?

kh Felicia.

711

 Jeg ved det ikke... Det er ikke lige noget de har fortalt mig, men jeg kan godt forstille mig at det er grunden...

Altså at have sex det har vi prøvet og det gjorde simpelhen for ondt på mig så vi måtte stoppe... Vi har desuden været kærester i godt en måned og så kan man jo diskuter om det er tideligt, men vi var begge parate så jeg fortryder intet :)

693

Jeg synes ikke det er for tidligt, bare i begge havde lysten og i følte jer klar :-) .

jeg synes du skal tage, en snak med dine forældre. og spørge hvorfor de ikke vil have det. Måske kunne du bare være ærlig og sige, at i har prøvet det, og det er ikke noge i har lyst til, fordi det gjorde for ondt. så kan det være, at de vil blive mere trygge ved det og give jer lov. for jeg tror faktisk det er forfor de har sagt nej.

men husk når i har sex, at i skal bruge beskyttelse :-)

kh Felicia.

736

 Jeg takker for dine råd :)

Og vi brugte beskyttelse, men jeg tror lige vi skal lære at sætte det på rigtigt... Desuden har jeg lige bestilt nogle nye fra pointshop :D

697

 Hej jeg har det nogenlunde på samme måde jeg kommer sammen med en dreng ved navn Daniel hans personlighed er så fantastisk. Men han er overvægtig men vi kan godt lide hinanden og jeg spurgte min mor  om han ikke måtte komme hjem til os men så sagde min bror at han ik må sove der for det fik han heller ikke lov til i den alder (jeg er 14 et halvt) men har sovet med min x? 
Så sagde hun i skal ikke dyrker sex?!!!!! Så blev  jeg tavs for sys det er pinligt at snakke om! Jeg vil desuden heller ikke have sex før jeg er 15 for og plus det skal være med en jeg har været sammen med i længere tid :-/

656

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program