At blogge!

forumspørgsmål

At blogge!

forumspørgsmål af
Bloggeren
Oprettet 12 år 3 måneder siden

hey du!

jeg har en historie....sjovt nok:P

for bare 1år siden hvad jeg det virkelig dårligt! Jeg blev mobbet, cuttede og hvade selvmordstanker:(

Jeg begyndte at blogge, for at få et fristed for alle mine tanker...lidt som en dagbog:)

jeg lavede en video på youtube og kaldte den min historie hvor jeg fortlate om mit liv...Den video ændrede MIT LIV.

Nu er jeg kommet vidre, jeg bliver ikke mobbet mere. Jeg cutter ikke mere, jeg blogger mine tanker væk og jeg har fået livslysten tilbage!:D

hvis jeg har en dårlig dag, er ked af noget eller bare har oplavet noget som jeg har brug for at få ud, tager jeg computeren og skriver et indlæg om det. Det er en super fed følese jeg får når jeg ser at der er måske 100 der har læst det eller hvis der bare er nogen som har kommenteret det!

Det er hel vildt hvor meget ens liv kan ændre sig på bare 1år, men det er nu meget dejligt:) Før jeg altid rundt og var ked af det og sådan noget nu, ja nu sidder jeg her og har det helt super og er glad....jeg kan stadig ha perioder hvor jeg har lyst til at cutte men jeg går det aldrig for jeg blogge det hele væk!

 

Du er smuk som du er både indeni og udenpå og hvis der nogensinde er nogen der siger det modsatte så er det ligepræcis i det øjeblik du er SÅ meget bedre end dem:)

Selvom det kan lyde hårdt så kæmp dig igennem stormen, der er altid en rengbue på den anden side -tag det fra en der har prøvet det!

 

STAY STRONG!<3

Kommentarer

Det gør mig glad at læse hvordan du har fået vendt hele dit liv til noget positivt ved at skrive om det på youtube.

Jeg arbejder her på cyberhus.dk. Til foråret skal vi netop til at arbejde endnu mere med unge som blogger eller udtrykker sig på anden vis gennem forskellige medier. Jeg vil utrolig gerne kigge med på din youtube-blog - så jeg og andre unge kan blive inspireret af det du har gjort. 

Hvis du har lyst til at dele din blog med mig kan du sende mig et link på min email anni@cyberhus.dk. Det kan også være du har lyst til at være med i det arbejde som vi skal i gang med på cyberhus.dk til foråret. Det kan du også skrive til mig på mail.

Håber at høre fra dig - og tak for dit postive bidrag - du vil helt sikkert Stay Strong <3

Bedste hilsner, 

Anni M. :)
Cyberhus 
 

 

815

Synes det er helt vildt at du er kommet ud på den anden side, det er endnu en lykkelig historie som ender godt . Og du er et bevis på at det sagens kan lade sig gøre :) .
Måske kan andre unge lærer at bruge det redskab af blogge. Så fedt du deler det :) .

Er så glad på dine vegne .
Kh Felicia .

755

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program