hej piger..

forumspørgsmål

hej piger..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Hvordan kan det være piger bliver røv sure hvis man, siger til dem man bare vil have sex og ikke andet end det??! Syntes det underligt der må da være nogle piger, som vil være single og have en de kan ringe til når de liderlige, og vil bare vil have pik ?? 7500ab

Kommentarer

Tror det ligger i at hvis piger er sammen med mange så bliver de set som billige.. og piger vil typisk gerne have romantik. men i og med at det jo er pigerne som skal bære barnet eller igennem en abort hvis de bliver gravide har nok også noget med det at gøre.. men ellers skal du da bare oprette en profil op Scor.dk eller sådan et sted, der leder alle efter samme (: 

538

Hej

Piger er meget komplicerede.

Mange piger kan godt lide at have nogen de bare kan ringe til når de har lyst til sex, men der er forskel på at have et one-night stand og have en "bolleven".

Hvis du bare vil have sex med piger, kan du jo se om det ikke er muligt at finde nogen der bare vil have noget for en enkelt nat? Men hvis det skal være en du kan ringe til når du har lyst til sex, er det et godt trick at finde en der føler sig tryg ved dig. En som du ikke kun lige har lært at kende, det er tit nemmere når man er venner.. det kan være akavet i starten, men fordi man kender hinanden så godt stoler man også mere på hinanden og mange piger synes det er vigtigt når det handler om sex.

Det kan være svært at få startet sådan noget, men hvis du nu har en veninde som ikke er sådan pussenusset, altså ikke en hvor der måske er noget imellem jer, så kan du jo prøve at lægge op til noget og så snak med hende om situationen.

Men svaret på dit spørgsmål må være at mange piger søger tryghed og sex er noget meget intimt, så pigen skal føle sig tryg ved dig og skal vide at hun kan stole på dig også selvom i ikke er kærester. Man skal have et forhold, så man skal have det godt med hinanden for at kunne skabe sådan noget.

Jeg håber at det hjalp dig lidt og at du finder en pige der godt kan lide ideen. For piger kan også godt lide sex, vi skal bare føle os sikre når vi er sammen med en fyr.

570

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program