En kæmpe alders-forskel.

forumspørgsmål

En kæmpe alders-forskel.

forumspørgsmål af
Anonymus:3
Oprettet 12 år 5 måneder siden

 Hey. 
 Jeg er en pige på 13 år, som har et spørgsmål som dem med en ældre kæreste, meget  gerne må svare på, i andre er selvfølgelig også helt velkomne.
 Forklaring:
 Okay. Jeg har den her bedsteveninde, hun er et år ældre end mig, og hun er en virkelig  fantastisk pige. Da vi ikke bor i samme by, ses vi sammen med en hel masse andre  mennesker og vi snakker allesammen i små grupper, og spiser og drikker alt muligt lækkert.
 Vi er allesammen det man kalder "Alternative" (Det er en stil) Nogle er lidt mere emo, goth,
 eller scene. Men vi er allesammen "Specielle". Der er ikke en præcis alder på folk der, da der
 Kommer nogen fra en tid til en anden, men den yngste er 12 år, og en af de ældste er  omrking 23, en tegner, som bare snakker lidt med os andre. Der kommer også 15 og 18  årige, hvilket er helt okay, for her bliver vi ikke bedømt på noget.
 Disse små grupper, er nogen man allerede kender, hvis vi vil snakke med nogle andre, går
 vi faktisk bare derover og siger "HEJ!" - Hvilket er virkelig dejligt.
 Jeg har kun været der to gange endnu, men jeg håber på at kunne gøre det noget oftere.
 I fredags var jeg derhenne med min veninde, og mødtes med min bedsteveninde, og så tog  vi derind sammen. Jeg sad overfor min veninde, og ved siden af min bedsteveninde.
 Da den 12-årige pige og min veninde var et smut på toilettet. Kom der er rigtig flot dreng  fra en af de andre grupper, og satte sig, han kendte godt min bedsteveninde, og fire af de  andre der sad der, han var bare SÅ FLOT! Og jeg tror faktisk også at jeg gloede lige lovligt  meget. Han kiggede også på mig, i stedet for at se på de andre når de snakkede, og jeg  turde bare ikke smile til ham, for min bedsteveninde opdager alting.
Jeg talte så med hende, og hun sagde at han hed L, da jeg kom hjem, fandt jeg hans facebook, og til mit held, så jeg, at han kunne lide CupCakeCult (Deter et tøjmærke) faktisk havde han en T-shirt som jeg helt ærligt har ønsket mig i noget tid.
Jeg glæder mig til at lære ham bedre at kende. Men min mor er ret hysterisk i forhold til en alders-forskel mellem et par. Min onkel og tante er gift, og min tante er 11 år ældre, end min onkel, hvilket hun har det fint med, og Hun kan godt acceptere, at jeg bliver forelsket i ældre fyre, fordi hun ved at jeg er meget mere moden end andre 13-årige. Men hun syntes at jeg skal passe på, fordi hun syntes at nutidens drenge, kun går op i én ting, og det er sex. Da jeg var inde på hans facebook, fandt jeg ud af, at han faktisk fylder hele 18 år sidst i December! Jeg troede at han faktisk kun var 15 år - 16, maks. Men han fylder faktisk 18.. Det er lidt svært for mig at tro. Men han virker som en sød fyr, og min anden veninde har fortalt, at han selv er meget rolig. Og at han kun har haft sex én gang, med hans daværende kæreste, fordi.. Ja fordi de jo elskede hinanden.

Hvad skal jeg gøre? Jeg er simpelthen så vild med ham, og jeg syntes ikke at et dumt tal bør være en forandring hvis vi virkelig kan lide hinanden. Selvfølgelig vil jeg ikke give min mødom til ham før jeg er klar til det, og det tror jeg godt han forstår. Men hvordan får jeg min mor til at indse, at ikke alle drenge går så meget op i sex?

Hilsen en meget forvildet pige.
(P.s, Navnet "Anonymus:3" Blev valgt, så min veninde kan kende mig)
 

 

Kommentarer

Hej!

 

Aldersforskel har måske ikke betydning for din tante og onkel der, men det KAN have meget betydning for os unge, fordi vi når til helt andre stadier i livet på meget meget kort tid, i løbet af ungdommen. så jo ældre man bliver, jo mindre betyder alderen efterhånden.

 

Men: jeg er 18. min sidate kæreste var 3 år ældre end mig og det føltes helt naturligt.

man kan også sige, at drenge som regel er ldit mere umodne end piger er, og derfor gør et par år til hos fyre som regel ikke så meget. så kan det være man er på samme niveau, haha (;

Ej men.. Du skal alligevel passe på, og mærk lige rigtigt efter, at du faktisk føler noget for ham (:

Men hvis du efter at have tænkt meget, føler at det er det rigtige, synes jeg da du skal prøve det. bare pas på dine grænser!!!! (:

D.(;

634

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program